با حکم مدیرعامل انجمن سینمای جوانان ایران؛

حبیب ضیائی سرپرست دفتر انجمن سینمای جوانان شیراز شد

حبیب ضیائی سرپرست دفتر انجمن سینمای جوانان شیراز شد
مدیرعامل انجمن سینمای جوانان ایران طی حکمی حبیب ضیائی را به عنوان سرپرست انجمن سینمای جوانان ایران – دفتر شیراز منصوب کرد.

به‌گزارش روابط‌عمومی انجمن سینمای جوانان ایران، بهروز شعیبی مدیرعامل انجمن سینمای جوانان ایران ضمن قدردانی از تلاش‌های مدیران پیشین دفتر شیراز، طی حکمی حبیب ضیائی را به سرپرستی این دفتر منصوب کرد.

حبیب ضیائی متولد ۱۳۷۱ در لامرد، دارای مدرک کارشناسی ادبیات انگلیسی از دانشگاه حافظ شیراز است و تحصیلات کارشناسی‌ارشد خود را در رشته فیلم، تلویزیون و تصاویر متحرک در دانشگاه وست‌مینستر لندن دنبال کرده است. او به زبان‌های انگلیسی، فرانسوی و عربی آشنایی دارد و از فعالان فرهنگی، سینمایی و آموزشی در استان فارس به شمار می‌رود.

ضیائی سابقه تدریس در دانشگاه هنر شیراز (سوره)، مشاوره فرهنگی شهرداری و شورای شهر لامرد، مشاوره علمی جشنواره فیلم برکه، عضویت در انجمن فیلم شهرستان لامرد و سردبیری نشریه فارس‌نامه را در کارنامه دارد. او همچنین در آموزشگاه‌های مختلف به تدریس زبان انگلیسی و مهارت‌های نرم‌افزاری مشغول بوده است.

در حوزه فیلم و تصویر، حبیب ضیائی کارگردانی فیلم کوتاه «آنسوی سکوت» (منتخب جشنواره لیفت‌آف لندن)، ساخت مستندهای تعزیه در لامرد و شیراز، ترجمه و تهیه نمایش «پاژیناتور» و همکاری در پروژه‌های تلویزیونی مرتبط با آیین‌های محرم و تعزیه را برعهده داشته است. او همچنین مترجم کتاب «بررسی رابطه تعزیه و تلویزیون» به زبان انگلیسی در قالب پروژه کارشناسی‌ارشد دانشگاه وست‌مینستر بوده است.

ضیائی تسلط کامل بر نرم‌افزارهای تدوین، گرافیک، طراحی وب و برنامه‌نویسی دارد و سابقه همکاری هنری بین‌المللی به عنوان تسهیلگر در شرکت‌های هنری در لندن (انگلستان) و دبی (امارات متحده عربی) را در کارنامه دارد.

در حوزه آموزش و فرهنگ، مدرس فیلمنامه‌نویسی در دانشگاه هنر شیراز (سوره) و مدرس زبان انگلیسی در آموزشگاه‌های پاسارگاد لامرد، امام خمینی شیراز و دروازه طلایی شیراز بوده است. همچنین به عنوان مشاور امور جوانان فرماندار لامرد، مشاور فرهنگی و هنری شهرداری و شورای شهر لامرد، مشاور علمی جشنواره فیلم برکه لامرد، سردبیر نشریه «فارس‌نامه»، دبیر انجمن علمی ققنوس دانشگاه حافظ و ویرایشگر و عضو انجمن فیلم شهرستان لامرد فعالیت کرده است.

از دیگر فعالیت‌های او می‌توان به همکاری در نگارش فیلم‌های «پاپیون» و «سه‌تیغ‌تیغ» و دریافت لوح تقدیر از جشنواره‌های استانی اشاره کرد.

از جمله استادان و همکاران دانشگاهی و هنری او می‌توان به پرویز جاهد (استاد دانشگاه سنت اندروز اسکاتلند)، یحیی قائدی (عضو هیأت علمی دانشگاه خوارزمی تهران) و محمدجعفر امیرمحلاتی (استاد دانشگاه اوبرلین آمریکا) اشاره کرد.

 

چهارشنبه ۲۷ فروردین ۱۴۰۴ ۲۲:۴۷
کد خبر : ۵,۸۰۰
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید