او تحصیلات ابتدایی و متوسطه را در شهر محل تولد خود به پایان رساند و در سال ۱۳۵۶ در دانشگاه مشهد در رشته ادبیات فارسی به تحصیل پرداخت. او در رشته مدیریت در دانشگاه علامه طباطبایی (جهاد دانشگاهی) فوق لیسانس مدیریت فرهنگی اخذ کرد و فیلمسازی را پس از گذراندن یک دوره آموزشی در سینمای آماتور جوانان در سال ۱۳۵۲ آغاز کرد. ده فیلم کوتاه هشت میلیمتری نتیجه فعالیت او تا قبل از انقلاب اسلامی است.
فریدزاده پس از انقلاب به عنوان کارگردان به استخدام صدا وسیما در آمد دو فیلم داستانی به نام های «رقصی چنین میانه میدان آرزوست» و «آبادی آبادی» را همراه سه فیلم مستند برای صداوسیما ساخت.
او همکاری با صداوسیما را با فعالیت در گروه اجتماعی شبکه اول شروع کرد و سپس مسئولیت واحد جنگ را پذیرفت و ارائه دو سال برنامه روزانه «همگام با جنگ» و برنامه مقاومت تا پیروزی نتیجه این همکاری بود. در سال ۱۳۶۲ به عنوان مدیر گروه فرهنگ و ادب و هنر شبکه اول منصوب و مشغول به کار شد. سپس یکسال مسئول برنامه سازی دفتر لندن سیما شد. او پس از بازگشت، به عنوان مشاور مدیر شبکه اول و عضو شورای طرح و برنامه این شبکه به فعالیت ادامه داد. پس از آن به عنوان مدیر گروه فیلم و سریال و تئاتر برگزیده شد. فریدزاده مدیریت شبکه اول صدا و سیما را نیز بر عهده گرفت.
تدریس در دانشکده صدا و سیما، عضویت در شورای سیاستگذاری صدا و سیما، عضویت در شورای موسسه روایت فتح از دیگر فعالیت های دیگر او محسوب می شود.
فریدزاده در فاصله سال های ۱۳۷۳ تا ۱۳۷۴ در دوره وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مصطفی میرسلیم، معاون امور سینمایی بود.