دسته بندی:
۱۴۰۰/۶/۲۳ / ۱۲:۲۷
اشتراک گذاری پرینت

تولیدات مرکز گسترش در جشنواره «انیمست» رومانی



«دیوار چهارم» ساخته محبوبه کلایی و «رویا می‌بافد تا آبی دریا» به کارگردانی مریم خلیل‌زاده از تولیدات مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی به بخش مسابقه بین‌الملل فیلم‌های کوتاه شانزدهمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم‌های انیمیشن بخارست «انیمست» راه یافتند.

به گزارش ارتباطات و اطلاع‌رسانی مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی، جشنواره بین‌المللی فیلم انیمیشن انیمست «animist» تنها جشنواره انیمیشن در کشور رومانی است و در سال 2006 میلادی تاسیس شده است.

در بخش مسابقه کوتاه این جشنواره در کنار دو انیمیشن «رویا می‌بافد تا آبی دریا» و «دیوار چهارم» آثاری از کشورهای روسیه، مجارستان، کروواسی، تایوان، قبرس، مکزیک، کلمبیا، اسپانیا، کانادا، استونی، لهستان، ایتالیا، هلند، لاتویا، استرالیا، آلمان، ژاپن، آمریکا، انگلستان، فرانسه، شیلی، سوئیس، بلژیک، سنگاپور، ارمنستان، ایران و عربستان صعودی به نمایش درخواهد آمد.

این جشنواره دارای 6 بخش مسابقه فیلم‌های کوتاه، بلند، تمرکز بر کشورهای مختلف، استودیوهای انیمیشن و مدارس فیلم است وبرنده جایزه انیمست واجد شرایط برای بررسی در بخش فیلم‌های انیمیشن کوتاه جوایز اسکار خواهد بود.

شانزدهمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم‌های انیمیشن بخارست «انیمست» به صورت فیزیکی و آنلاین از تاریخ 8 تا 17 اکتبر(16 الی 25 مهر ماه) برگزار خواهد شد.

در خلاصه داستان انیمیشن 8 دقیقه ای «رویا می‌بافد تا آبی دریا» آمده است: این انیمیشن داستان شاعرانه زندگی یک پیرزن، یک زن و یک دختربچه است و کسی که آن ها را به هم متصل می کند یک همسر و یک پدر است که به جنگ رفته و دیگر باز نخواهد گشت.

در خلاصه داستان انیمیشن ده دقیقه ای «دیوار چهارم» هم آمده است: «آرزو، خیال و خواسته‌هایش در یک آشپرخانه کوچک خلاصه شده؛ پسرک لکنتی آنجا مشغول بازی‌ست.»


لینک کوتاه
تولیدات مرکز گسترش در جشنواره «انیمست» رومانی https://cinemaorg.ir/n/c2ecca79
اخبار برگزیده

خزاعی: اعلام ۱۴ اقدام مهم در حوزه استان‌ها/ به عهدمان برای رشد سینما و توسعه عدالت فرهنگی پایبندیم

آغاز فصلی تازه/ نباید تفاهمنامه در سطح امضا و کاغذ باقی بمانند

امضای تفاهمنامه گسترش همکاری سینمایی میان ایران و ازبکستان

لزوم گسترش همکاری‌های سینمایی با اهتمام به مشترکات تاریخی، تمدنی و آئینی/ سفر محمد خزاعی به تاشکند

محمدمهدی اسماعیلی: همه دیدگاه‌ها و سلایق را به رسمیت می‌شناسیم/تنوع سلیقه موجب پایایی هنر و سینماست/همه عضو یک خانواده هستیم / محمد خزاعی: وظیفه سازمان سینمایی صیانت از سینماست/ با عوامل فیلم‌های بدون مجوز و ضد ملی دیگر همکاری نخواهیم داشت

سیاست‌ها و برنامه‌های سازمان سینمایی در حوزه سینمای استان‌ها /از تلاش برای ایجاد معاونت سینمایی در استان ها و بسترسازی برای افزایش مخاطب تا تقویت نگاه ملی در سینما

«سینمای ملی» با بی‌اعتمادسازی مردم‌ تخریب می‌شود/ جریان‌شنایی رسالت اصلی روابط عمومی‌ها

تقدیر از برگزیدگان/ خزاعی: فجر به آغوش بچه‌های انقلاب بازگشت

معرفی هیات داوران بخش بین الملل فجر41

معرفی هیات داوران چهل و یکمین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر