دسته بندی:
۱۴۰۰/۱۰/۲۶ / ۰۷:۴۶
اشتراک گذاری پرینت

لزوم معرفی ارزش‌های انقلاب جشنواره فجر به دنیا

اعلام آمادگی مجلس برای ورود به بخش سینما و جشنواره



سیدرضا تقوی گفت: «باید نگاه جهانی به جشنواره داشته باشیم و فیلم‌هایی در قالب معیارها، ضوابط و احکام اسلامی بسازیم ».
سیدرضا تقوی، نماینده مجلس شورای اسلامی درباره چرایی برگزاری این رویداد سینمایی گفت: «ابتدا باید علت پایه‌گذاری جشنواره فیلم فجر را بدانیم؛ چرا که یکی از فصل‌های ارزشمند تاریخ انقلاب اسلامی، جشنواره فیلم فجر است. تئاتر بحث مجزایی دارد ولی هنر انقلاب می‌تواند با جشنواره فیلم فجر به نمایش گذاشته شود».
او با اشاره به اینکه فیلم‌های دفاع مقدس باید جداگانه هنرنمایی و ارزیابی شوند، افزود: «فلسفه نهایی چنین جشنواره‌ای به‌تصویر کشیدن ارزش‌ها و آرمان‌های انقلاب اسلامی است تا مخاطبین با آن ارتباط برقرار کنند. انتظار می‌رود در جشنواره فیلم فجر، توجهات بیش از پیش جلب شود و رسالت انقلابی این جشنواره به نمایش گذاشته شود».
تقوی در ادامه تصریح کرد: «روند کاری در جشنواره فیلم فجر در دولت‌های مختلف ایراداتی داشته است که متاسفانه برخی از فیلم‌ها با نگاه گیشه ساخته می‌شدند و به‌دنبال تببین ارزش‌ها و زیبایی‌های انقلاب نیستند».
این نماینده مجلس شورای اسلامی افزود: «بعضی از فیلم‌ها که سعی در به‌تصویر کشیدن انقلاب را دارند، با تمثیل، استعاره و کنایه به انقلاب اسلامی زده‌اند؛ ضمن اینکه تلاش عده‌ای نیز ارزشمند بوده و قدم‌هایی برداشته شده است اما آنچه که از جشنواره فیلم فجر توقع داشتیم، ایجاد جریان فرهنگی بوده است. تا حدی جشنواره مخاطب‌پسند بوده است اما فیلم‌هایی که ارزش‌های انقلاب و مردم را آنگونه که توقع می‌رفت، محقق نکردند.
سیدرضا تقوی با اشاره به اینکه جشنواره فیلم فجر باید ارزش‌های انقلاب را به دنیا صادر کند، اظهار کرد: «باید نگاه جهانی به جشنواره داشته باشیم و فیلم‌هایی در قالب معیارها، ضوابط و احکام اسلامی بسازیم. فیلم آزاد ساختن خیلی کار مشکلی نیست اما دنیا با پدیده جدیدی مانند انقلاب اسلامی روبه‌رو شده که زلزله سیاسی در منطقه ایجاد کرده است. آیا جشنواره فیلم فجر توانسته است در به‌تصویر کشیدن انقلاب اثرگذاری داشته باشد».
او درباره کمک مجلس به سینما و بخش فرهنگی، گفت: «ما مشکلات اقتصادی زیادی داریم و مجلس باید لایحه بودجه را متوازن و متعادل توزیع کند. سال‌های گذشته تحت تحریم‌های شکننده قرار داشتیم و کشورهای حاشیه خلیج فارس چنین موردی را تجربه نکرده‌اند. هشت سال جنگ بر ما تحمیل شد و داعش و برخورد با این بلای خانمان‌سوز، براساس تعهدی که داریم، مقداری زیادی بار را به دوش ما انداخت. دفاع از مقدسات عراق و ملت‌های مسلمان منطقه مهم بود».
تقوی در پایان گفت: «در شرایطی کشور را اداره می‌کنیم که نفت ایران را نمی‌خرند و در دارو رسانی مشکل داریم. برخی از بودجه باید صرف کارهای فرهنگی شود و می‌توان از نیروهای بیشتری استفاده و در این حوزه ورود کرد. مجلس آمادگی دارد تا با توجه به امکانات و نبود مشکل، در بخش سینما و جشنواره فیلم فجر ورود کند».

منبع: خبرگزاری میزان

اخبار برگزیده

خزاعی: اعلام ۱۴ اقدام مهم در حوزه استان‌ها/ به عهدمان برای رشد سینما و توسعه عدالت فرهنگی پایبندیم

آغاز فصلی تازه/ نباید تفاهمنامه در سطح امضا و کاغذ باقی بمانند

امضای تفاهمنامه گسترش همکاری سینمایی میان ایران و ازبکستان

لزوم گسترش همکاری‌های سینمایی با اهتمام به مشترکات تاریخی، تمدنی و آئینی/ سفر محمد خزاعی به تاشکند

محمدمهدی اسماعیلی: همه دیدگاه‌ها و سلایق را به رسمیت می‌شناسیم/تنوع سلیقه موجب پایایی هنر و سینماست/همه عضو یک خانواده هستیم / محمد خزاعی: وظیفه سازمان سینمایی صیانت از سینماست/ با عوامل فیلم‌های بدون مجوز و ضد ملی دیگر همکاری نخواهیم داشت

سیاست‌ها و برنامه‌های سازمان سینمایی در حوزه سینمای استان‌ها /از تلاش برای ایجاد معاونت سینمایی در استان ها و بسترسازی برای افزایش مخاطب تا تقویت نگاه ملی در سینما

«سینمای ملی» با بی‌اعتمادسازی مردم‌ تخریب می‌شود/ جریان‌شنایی رسالت اصلی روابط عمومی‌ها

تقدیر از برگزیدگان/ خزاعی: فجر به آغوش بچه‌های انقلاب بازگشت

معرفی هیات داوران بخش بین الملل فجر41

معرفی هیات داوران چهل و یکمین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر