دسته بندی:
۱۴۰۱/۲/۲۰ / ۰۹:۲۶
اشتراک گذاری پرینت

مهدی عظیمی میرآبادی:

در «هنر و تجربه» نباید به دنبال منفعت مالی بود



دبیر شانزدهمین جشنواره فیلم مقاومت تاکید کرد در نمایش‌های «هنر و تجربه» نگاه منفعت طلبانه نباید وجود داشته باشد.

به گزارش ارتباطات و اطلاع رسانی مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی، مهدی عظیمی میرآبادی دبیر جشنواره فیلم مقاومت و تهیه‌کننده سینما  گفت: وجود موسسه «هنر و تجربه» و فعالیت آن در سینمای ما اقدام درستی ا‌ست، چراکه برخی فیلم‌ها به دلایل مختلف، فروش بالایی ندارند و نیاز به حمایت در عرضه و اکران دارند. اگر قرار باشد اینگونه فیلم‌ها را در یک بازار عمومی عرضه کنیم، مشکلاتی به‌وجود می‌آید. پس اکران آن‌ها با عنوان «هنر و تجربه» فی نفسه خوب است و باید جدی گرفته شود، البته مشکلاتی نیز در این راستا وجود داشته که باید به آن‌ها پرداخت تا حل شوند و به سمت هدف اصلی تاسیس چنین گروهی پیش برویم.

 وی ادامه داد: اینکه مرکز گسترش مسئولیت اکران اینگونه آثار را در نظر گرفته است، نگاه حرفه‌ای تری به این موضوع است، اکران آثار هنری و تجربی درآمد قابل توجهی ندارد پس نیازی به واسطه نیست. اگر سیستم اکران آثار، دولتی باشد و نگاهی منفعت‌طلبانه به ماجرا نداشته باشد، اکران بهتری را پیش رو خواهیم داشت، مرکز گسترش نیز می‌تواند گزینه خوبی برای این امر باشد.

 عظیمی میرآبادی افزود: نگاه درآمدزا به موضوع اکران فیلم‌های «هنر و تجربه» درست نیست. نباید در جدول اکران «هنر و تجربه» فیلم‌هایی باشند که  ماهیت هنری و تجربی ندارند. وقتی یک فیلم با مخاطب و فروش بیشتر را در برنامه اکران محدود «هنر و تجربه» می‌گذاریم، فیلم‌های دیگر دچار مشکل می‌شوند و عرضه‌شان محدود می‌شود.

این تهیه‌کننده در پایان تصریح کرد: اگر قرار است که اکران آثار هنری و تجربی در دست یک موسسه دولتی مثل مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی قرار گیرد، باید کار را به‌صورت غیر منفعت‌طلبانه پیش برد و درآمد حاصل از فروش فیلم‌ها را در اختیار صاحبان آثار قرار دهند یعنی از بودجه دولتی برای حمایت در تبلیغات و اداره مجموعه استفاده کنند و میزان فروش در اختیار صاحبان آثار قرار گیرد به نظر می‌رسد روال همین است و این اتفاق خوبی برای سینمای هنری و تجربی است.

منبع: خبرگزاری فارس

لینک کوتاه
در «هنر و تجربه» نباید به دنبال منفعت مالی بود https://cinemaorg.ir/n/44df788d
اخبار برگزیده

خزاعی: اعلام ۱۴ اقدام مهم در حوزه استان‌ها/ به عهدمان برای رشد سینما و توسعه عدالت فرهنگی پایبندیم

آغاز فصلی تازه/ نباید تفاهمنامه در سطح امضا و کاغذ باقی بمانند

امضای تفاهمنامه گسترش همکاری سینمایی میان ایران و ازبکستان

لزوم گسترش همکاری‌های سینمایی با اهتمام به مشترکات تاریخی، تمدنی و آئینی/ سفر محمد خزاعی به تاشکند

محمدمهدی اسماعیلی: همه دیدگاه‌ها و سلایق را به رسمیت می‌شناسیم/تنوع سلیقه موجب پایایی هنر و سینماست/همه عضو یک خانواده هستیم / محمد خزاعی: وظیفه سازمان سینمایی صیانت از سینماست/ با عوامل فیلم‌های بدون مجوز و ضد ملی دیگر همکاری نخواهیم داشت

سیاست‌ها و برنامه‌های سازمان سینمایی در حوزه سینمای استان‌ها /از تلاش برای ایجاد معاونت سینمایی در استان ها و بسترسازی برای افزایش مخاطب تا تقویت نگاه ملی در سینما

«سینمای ملی» با بی‌اعتمادسازی مردم‌ تخریب می‌شود/ جریان‌شنایی رسالت اصلی روابط عمومی‌ها

تقدیر از برگزیدگان/ خزاعی: فجر به آغوش بچه‌های انقلاب بازگشت

معرفی هیات داوران بخش بین الملل فجر41

معرفی هیات داوران چهل و یکمین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر