دسته بندی:
۱۳۹۹/۱۱/۲۷ / ۱۳:۳۵
اشتراک گذاری پرینت

در مرکز گسترش تولید می‌شود؛

«نامه‌رسان»، سندی زنده از تاریخ دوران جنگ

جمشید رئوفی مشغول پیش تولید مستندی با عنوان «نامه‌رسان» است. این فیلم که در مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی تهیه می‌شود، به موضوع نامه‌های رزمندگان در طول 8 سال دفاع مقدس می‌پردازد.

به گزارش روابط عمومی مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی، جمشید رئوفی درباره‌ی تولید مستند «نامه‌رسان» توضیح داد: نامه‌های جنگ موضوعی است مرتبط با تاریخ دفاع مقدس که کمتر به آن پرداخته شده و من احساس کردم می‌توان با این موضوع مستند جذابی ساخت.

وی افزود: در این مستند به نامه‌های رزمندگان در طول جنگ تحمیلی هشت ساله می‌پردازیم. نامه‌های خانواده و نزدیکان رزمندگان که از شهر و روستا و فضای خارج از جبهه برای سربازان جبهه‌ها ارسال می‌شده و نامه‌هایی که رزمندگان از جبهه برای وابستگانشان ارسال می‌کردند. در این میان بحث توزیع، ارسال و نامه‌رسان‌های جنگ هم بعنوان ضلع سوم ماجرا مورد توجه قرار می‌گیرد.

رئوفی درخصوص دلیل علاقه‌اش به ساخت مستند «نامه‌رسان» گفت: یکی از مواردی که باعث شد به این طرح علاقه‌مند شوم، مطالعه کتابی بود با عنوان «برسد به دست خانم ف» که شامل خاطرات آقای «سیداحمد نبوی» از جبهه و جنگ بود. این کتاب با استناد به نامه‌هایی که در طول جنگ میان ایشان و همسرشان رد و بدل می‌شده، نوشته شده و جذابیت خاص این کتاب نگاه مستندی است که به وقایع جنگ دارد.

این مستندساز ادامه داد: در این کتاب علاوه بر توصیف فضای جنگ، ارتباطات عاطفی احمد نبوی با همسرش در طول جنگ به تصویر کشیده می‌شود و همین ویژگی‌ها باعث شد من هم به طرح مستندی فکر کنم که شامل روابط عاطفی و عاشقانه رزمندگان در طول ۸ سال دفاع مقدس باشد. نامه‌ها سندی زنده از بخشی از تاریخ دوران جنگ هستند؛ سندی که با استناد به آن می‌توان بخشی مهم از تاریخ کشورمان را مشاهده کرد.

وی در پایان در مورد روند تولید این مستند توضیح داد: اگر شرایط خوب پیش برود، اسفندماه امسال فیلمبرداری در تهران، شمال و چند شهر و روستای دیگر شروع خواهد شد.

لینک کوتاه
«نامه‌رسان»، سندی زنده از تاریخ دوران جنگ https://cinemaorg.ir/n/79cd7b37
اخبار برگزیده

خزاعی: اعلام ۱۴ اقدام مهم در حوزه استان‌ها/ به عهدمان برای رشد سینما و توسعه عدالت فرهنگی پایبندیم

آغاز فصلی تازه/ نباید تفاهمنامه در سطح امضا و کاغذ باقی بمانند

امضای تفاهمنامه گسترش همکاری سینمایی میان ایران و ازبکستان

لزوم گسترش همکاری‌های سینمایی با اهتمام به مشترکات تاریخی، تمدنی و آئینی/ سفر محمد خزاعی به تاشکند

محمدمهدی اسماعیلی: همه دیدگاه‌ها و سلایق را به رسمیت می‌شناسیم/تنوع سلیقه موجب پایایی هنر و سینماست/همه عضو یک خانواده هستیم / محمد خزاعی: وظیفه سازمان سینمایی صیانت از سینماست/ با عوامل فیلم‌های بدون مجوز و ضد ملی دیگر همکاری نخواهیم داشت

سیاست‌ها و برنامه‌های سازمان سینمایی در حوزه سینمای استان‌ها /از تلاش برای ایجاد معاونت سینمایی در استان ها و بسترسازی برای افزایش مخاطب تا تقویت نگاه ملی در سینما

«سینمای ملی» با بی‌اعتمادسازی مردم‌ تخریب می‌شود/ جریان‌شنایی رسالت اصلی روابط عمومی‌ها

تقدیر از برگزیدگان/ خزاعی: فجر به آغوش بچه‌های انقلاب بازگشت

معرفی هیات داوران بخش بین الملل فجر41

معرفی هیات داوران چهل و یکمین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر