دسته بندی:
۱۳۹۹/۱۲/۳ / ۱۷:۴۲
اشتراک گذاری پرینت

برپایی چتر سینمای ایران در بازار مجازی فیلم اروپا توسط بنیاد سینمایی فارابی

چتر سینمای ایران که هر ساله توسط بنیاد سینمایی فارابی در بازارهای تخصصی فیلم جهانی برپا می شود در این دوره از بازار فیلم اروپا (EFM) که به صورت مجازی در هفتاد و یکمین جشنواره بین‌المللی فیلم برلین برگزار می شود، با حضور ۹ تشکل سینمایی حضوری فعال خواهد داشت.

به گزارش روابط عمومی بنیاد سینمایی فارابی، اولین دوره بازار مجازی فیلم جشنواره بین‌المللی فیلم برلین از 11 اسفند ۱۳۹۹ (1 مارس 2021) آغاز می‌شود و به‌مدت پنج روز ادامه خواهد داشت.

این اولین دوره‌ای است که بازار فیلم برلین به تأسی از جشنواره فیلم کن 2020 و سایر رویدادهای یک سال اخیر، به دلیل شیوع ویروس کرونا در جهان، به شکل مجازی برگزار می‌شود و این در حالی است که دوره قبلی جشنواره به صورت فیزیکی برگزار شده بود.

بر اساس این خبر، سینمای ایران در این دوره حضور پررنگی را تجربه می‌کند و «چتر سینمای ایران» در کنار بنیاد سینمایی فارابی همراه با 9 تشکل دیگر (مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی، الی ایمیج، جشنواره جهانی فیلم فجر، هنر هفتم، آی فیلم پرو، موسسه هنر و تجربه سینمای ایران، ایرایمج، خانه فیلم و توزیع فیلم پرشیا) در این دوره از بازار مجازی فیلم برلین به فعالیت خواهند پرداخت.

 هدف از حضور نهادها و شرکت‌های ایرانی، عرضه و پخش بین‌المللی فیلم‌های ایرانی به منظور تجاری و فرهنگی، برقراری ارتباط با جشنواره‌های مهم فیلم جهت همکاری‌های مشترک، اقدام برای تعریف پروژه‌های تولید مشترک، گسترش همکاری‌های بین‌جشنواره‌ای و... است.

اولین دوره بازار مجازی فیلم جشنواره بین‌المللی فیلم برلین، 15 اسفند 1399 (5 مارس 2021) به پایان خواهد رسید.

هفتاد و یکمین جشنواره فیلم برلین پس از پایان بازار فیلم اروپا به صورت مجازی، از 9 تا 20 ژوئن 2021 (9 تا 19 خرداد 1400) به صورت فیزیکی برپا خواهد شد.

لینک کوتاه
برپایی چتر سینمای ایران در بازار مجازی فیلم اروپا... https://cinemaorg.ir/n/aa6923f4
اخبار برگزیده

خزاعی: اعلام ۱۴ اقدام مهم در حوزه استان‌ها/ به عهدمان برای رشد سینما و توسعه عدالت فرهنگی پایبندیم

آغاز فصلی تازه/ نباید تفاهمنامه در سطح امضا و کاغذ باقی بمانند

امضای تفاهمنامه گسترش همکاری سینمایی میان ایران و ازبکستان

لزوم گسترش همکاری‌های سینمایی با اهتمام به مشترکات تاریخی، تمدنی و آئینی/ سفر محمد خزاعی به تاشکند

محمدمهدی اسماعیلی: همه دیدگاه‌ها و سلایق را به رسمیت می‌شناسیم/تنوع سلیقه موجب پایایی هنر و سینماست/همه عضو یک خانواده هستیم / محمد خزاعی: وظیفه سازمان سینمایی صیانت از سینماست/ با عوامل فیلم‌های بدون مجوز و ضد ملی دیگر همکاری نخواهیم داشت

سیاست‌ها و برنامه‌های سازمان سینمایی در حوزه سینمای استان‌ها /از تلاش برای ایجاد معاونت سینمایی در استان ها و بسترسازی برای افزایش مخاطب تا تقویت نگاه ملی در سینما

«سینمای ملی» با بی‌اعتمادسازی مردم‌ تخریب می‌شود/ جریان‌شنایی رسالت اصلی روابط عمومی‌ها

تقدیر از برگزیدگان/ خزاعی: فجر به آغوش بچه‌های انقلاب بازگشت

معرفی هیات داوران بخش بین الملل فجر41

معرفی هیات داوران چهل و یکمین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر