دسته بندی:
۱۳۹۹/۱۲/۲۰ / ۱۷:۵۲
اشتراک گذاری پرینت

یک پیش بینی اسکاری برای "خورشید"

نشریه سینمایی ددلاین در یادداشتی ۵ فیلم برگزیده خود را از میان ۱۵ نامزد نهایی شاخه بهترین فیلم ببن المللی انتخاب کرد که با حضور فیلم «خورشید» مجید مجیدی همراه است. 


به گزارش ایسنا، فهرست نامزدهای نهایی نود و سومین دوره جوایز سینمایی اسکار هفته آینده ۱۵ مارس (۲۵ اسفند) اعلام می‌شود و شاخه بهترین فیلم بین المللی (غیر انگلیسی زبان) نیز شاهد رقابت ۱۵ فیلم برای قرار گرفتن در جمع پنج نامزدهای نهایی این شاخه خواهد بود. 


 «تاد مک کارتی» منتقد معروف سینمایی در گزارشی به معرفی ۵ فیلمی پرداخته که از نگاه او شایسته انتخاب به عنوان نامزدهای نهایی بهترین فیلم غیرانگلیسی زبان سال هستند. 


«مردی که پوست خود را فروخت» به کارگردانی «کوثر بن هانیا» از تونس، «رفقای عزیز» به کارگردانی «آندری کونچالوفسکی» از روسیه، «یک خورشید» به کارگردانی «چونگ مونگ-هونگ» از تایوان، «کجا رفتی آیدا؟» به کارگردانی «یاسمیلا زبانیچ» از بوسنی و هرزگوین و «خورشید»به کارگردانی مجید مجیدی از ایران در این لیست پنج تایی قرار دارند.


 «مک کارتی» درباره فیلم مجیدی نوشته: «پنجمین نامزد برحق و شایسته این لیست، باید «خورشید» مجید مجیدی از ایران باشد، که به سیاق فیلم های این کارگردان، بر کودکان خیابانی متمرکز است که از سن کم یاد می گیرند چگونه با چالش های این زندگی کنار بیایند. علی رغم اتمسفر ناراحت کننده فیلم، مجیدی با دیدی باز و روحیه ای سخاوتمندانه، با شیوه ای غیر فاصله گذارانه و با تمام وجود به جنبه های مثبت روح انسان می پردازد و بر این باور است که خوبی ها عموما می توانند بر بدی ها غلبه کنند.


او در پایان نیز عنوان کرده این پنچ فیلم گزینه های قاطعانه من به عنوان نامزدهای بهترین فیلم بلند بین المللی سال خواهد بود، اما مطمئناً موارد خوب دیگری نیز در میان سایر نامزدها وجود دارد.


 «مامور جاسوس» (شیلی)، «راند دیگر» (دانمارک)، «دو نفر از ما» (فرانسه)، «لا لورونا» (گواتمالا)، «روزهای بهتر» (هنگ کنگ)، «من دیگر اینجا نیستم» (مکزیک)، «امید» (نروژ) و «کولکتیو» (رومانی) دیگر نامزدهای شاخه بهترین فیلم بین المللی اسکار ۲۰۲۱ هستند.

لینک کوتاه
یک پیش بینی اسکاری برای "خورشید" https://cinemaorg.ir/n/9a5d832b
اخبار برگزیده

خزاعی: اعلام ۱۴ اقدام مهم در حوزه استان‌ها/ به عهدمان برای رشد سینما و توسعه عدالت فرهنگی پایبندیم

آغاز فصلی تازه/ نباید تفاهمنامه در سطح امضا و کاغذ باقی بمانند

امضای تفاهمنامه گسترش همکاری سینمایی میان ایران و ازبکستان

لزوم گسترش همکاری‌های سینمایی با اهتمام به مشترکات تاریخی، تمدنی و آئینی/ سفر محمد خزاعی به تاشکند

محمدمهدی اسماعیلی: همه دیدگاه‌ها و سلایق را به رسمیت می‌شناسیم/تنوع سلیقه موجب پایایی هنر و سینماست/همه عضو یک خانواده هستیم / محمد خزاعی: وظیفه سازمان سینمایی صیانت از سینماست/ با عوامل فیلم‌های بدون مجوز و ضد ملی دیگر همکاری نخواهیم داشت

سیاست‌ها و برنامه‌های سازمان سینمایی در حوزه سینمای استان‌ها /از تلاش برای ایجاد معاونت سینمایی در استان ها و بسترسازی برای افزایش مخاطب تا تقویت نگاه ملی در سینما

«سینمای ملی» با بی‌اعتمادسازی مردم‌ تخریب می‌شود/ جریان‌شنایی رسالت اصلی روابط عمومی‌ها

تقدیر از برگزیدگان/ خزاعی: فجر به آغوش بچه‌های انقلاب بازگشت

معرفی هیات داوران بخش بین الملل فجر41

معرفی هیات داوران چهل و یکمین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر