دسته بندی:
۱۴۰۰/۲/۲۸ / ۱۲:۱۳
اشتراک گذاری پرینت

«پدر» از بلغارستان به فجر جهانی می‌آید

فیلم سینمایی «پدر» نماینده سینمای بلغارستان در بخش بهترین فیلم بین‌الملل اسکار، در سی‌وهشتمین جشنواره جهانی فیلم فجر به نمایش درخواهد آمد.

به گزارش ستاد خبری سی‌وهشتمین جشنواره جهانی فیلم فجر، «پدر» ساخته کریستینا گروزوا و پیتر یالچانوف در مقام نماینده سینمای بلغارستان در رقابت بهترین فیلم بین‌المللی اسکار، در بخش نمایش‌های ویژه سی‌وهشتمین جشنواره جهانی فیلم فجر به نمایش درمی‌آید.

گروزوا و یالچانوف برای مخاطبان جدی جشنواره جهانی فجر نام‌هایی آشنا هستند. فیلم «گلوری» ساخته این دو کارگردان، پیش‌تر و در دوره سی‌وپنجم جشنواره فجر به نمایش درآمد و توانست سیمرغ‌های بهترین بازیگر زن و بهترین بازیگر مرد این رویداد را از آن خود کند.

«گلوری» جایزه سینمای نوین جشنواره لوکارنو، جایزه بهترین فیلم جشنواره کلکته، جایزه بهترین فیلم‌نامه فیپرشی، جایزه بزرگ آستریاس جشنواره فیلم گیخون و بهترین فیلم‌نامه جشنواره فیلم دابلین را نیز دریافت کرده بود.

فیلم «پدر» که به گفته کارگردانان، سومین بخش از سه‌گانه‌ای است که با «درس» و «گلوری» آغاز شده بود، برنده جایزه بهترین فیلم در جشنواره‌های کارلووی واری و تیرانا شده و در جشنواره‌های تورنتو، ال گونا، مینسک و وایادولید در بخش رقابتی حضور داشته است.

در خلاصه داستان «پدر» آمده است: پس از مرگ والنتینا، همسایه‌اش ادعا می‌کند که زنی درگذشته، با او تماس تلفنی گرفته است. پس از این اتفاق، پسر والنتینا، پاول و پدر سوگوارش، واسیلی، که مدت‌ها هیچ‌گونه ارتباطی با یکدیگر نداشته‌اند، سفری آغاز می‌کنند که به رابطه آن دو با هم و با محیط پیرامونشان مفهومی جدید می‌بخشد.

اشتفان دوبرویی در «سینه اروپا» درباره این فیلم نوشته است: «پدر همزمان می‌تواند به مخاطب اجازه دهد تا با معنای آن بازی کند، زیرا بینندگان متفاوت، فیلم را براساس تجربیات شخصی خود به شکل متفاوتی دریافت و درک می‌کنند.»

سی‌و‌هشتمین جشنواره جهانی فیلم فجر، از ۵ تا ۱۲ خرداد ۱۴۰۰ به دبیری محمدمهدی عسگرپور نویسنده، کارگردان و تهیه‌کننده سینما در تهران برگزار می‌شود.

لینک کوتاه
«پدر» از بلغارستان به فجر جهانی می‌آید https://cinemaorg.ir/n/8401ee85
اخبار برگزیده

خزاعی: اعلام ۱۴ اقدام مهم در حوزه استان‌ها/ به عهدمان برای رشد سینما و توسعه عدالت فرهنگی پایبندیم

آغاز فصلی تازه/ نباید تفاهمنامه در سطح امضا و کاغذ باقی بمانند

امضای تفاهمنامه گسترش همکاری سینمایی میان ایران و ازبکستان

لزوم گسترش همکاری‌های سینمایی با اهتمام به مشترکات تاریخی، تمدنی و آئینی/ سفر محمد خزاعی به تاشکند

محمدمهدی اسماعیلی: همه دیدگاه‌ها و سلایق را به رسمیت می‌شناسیم/تنوع سلیقه موجب پایایی هنر و سینماست/همه عضو یک خانواده هستیم / محمد خزاعی: وظیفه سازمان سینمایی صیانت از سینماست/ با عوامل فیلم‌های بدون مجوز و ضد ملی دیگر همکاری نخواهیم داشت

سیاست‌ها و برنامه‌های سازمان سینمایی در حوزه سینمای استان‌ها /از تلاش برای ایجاد معاونت سینمایی در استان ها و بسترسازی برای افزایش مخاطب تا تقویت نگاه ملی در سینما

«سینمای ملی» با بی‌اعتمادسازی مردم‌ تخریب می‌شود/ جریان‌شنایی رسالت اصلی روابط عمومی‌ها

تقدیر از برگزیدگان/ خزاعی: فجر به آغوش بچه‌های انقلاب بازگشت

معرفی هیات داوران بخش بین الملل فجر41

معرفی هیات داوران چهل و یکمین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر