دسته بندی:
۱۴۰۰/۲/۲۸ / ۱۴:۴۳
اشتراک گذاری پرینت

سهمی دیگر برای سینمای ایران از بخش جلوه‌گاه شرق

 


فیلم سینمایی «افسانه بُناسان، غول چراغ جادو» به کارگردانی حبیب احمدزاده به بخش جلوه‌گاه شرق سی‌و‌هشتمین جشنواره جهانی فیلم فجر راه یافت.


به گزارش ستاد خبری سی‌و‌هشتمین جشنواره جهانی فیلم فجر، «افسانه بُناسان، غول چراغ جادو» نوشته حبیب و زینب احمدزاده است. خلاصه داستان این فیلم سینمایی چنین است: بناسان غول چراغ جادو برای جلوگیری از اخراج همیشگی از منظومه شمسی مجبور می‌شود شرط فرشته‌ای را بپذیرد تا با همکاری چهار انسان معمولی یک آهنگ زیبا برای ایجاد معجزه‌ای بشری و واقعی خلق کند. ولی در این راه با ماجراهایی از زندگی آنان درگیر می‌شود. 


این فیلم در چهار کشور ایران، ژاپن، اتریش و عراق فیلمبرداری شده و بازیگرانی چون پرویز پرستویی، شیسوکو تسویا، گرهارد فرایلینگر، نورییوکی آساکورا و محمود بنکدارنیا در آن ایفای نقش می‌کنند. این اثر محصول مشترک ایران و ژاپن است.


احمدزاده با آنکه بیشتر به عنوان نویسنده داستان شناخته می‌شود، اما نه تنها با سینما بیگانه نیست بلکه در سال‌های گذشته علاوه بر آنکه در زمینه نگارش فیلمنامه فعال بوده و از آثار داستانی‌اش اقتباس شده، به همراه سینماگران در فعالیت‌های صنفی نقشی مهم و تاثیرگذار داشته است.


او که نخستین فیلم بلند سینمایی‌اش را مقابل دوربین برده است از سال 1376 با حضور به عنوان مشاور فیلمنامه در کنار ابراهیم حاتمی‌کیا در فیلم سینمایی «آژانس شیشه‌ای» و «برج مینو» وارد سینما شد. این حضور با آثار دیگری همچون «گفت‌و‌گو با سایه» خسرو سینایی و «اتوبوس شب» کیومرث پوراحمد ادامه پیدا کرد.


احمدزاده پیش از این فیلم‌های مستندی چون «آخرین تیر آرش»، «موج زنده» و «بهترین مجسمه دنیا» را کارگردانی کرده بود.


پیش از این اسامی و اطلاعات دو فیلم دیگر راه یافته به بخش جلوه‌گاه شرق سی‌و هشتمین جشنواره جهانی فیلم فجر، شامل «سیارک» به کارگردانی مهدی حسینی‌وند و «صحنه‌زنی» ساخته علیرضا صمدی اعلام شده بود.


سی‌و‌هشتمین جشنواره جهانی فیلم فجر، از ۵ تا ۱۲ خرداد ۱۴۰۰ به دبیری محمدمهدی عسگرپور نویسنده، کارگردان و تهیه‌کننده سینما در تهران برگزار می‌شود.

لینک کوتاه
سهمی دیگر برای سینمای ایران از بخش جلوه‌گاه شرق https://cinemaorg.ir/n/fb9b81f8
اخبار برگزیده

خزاعی: اعلام ۱۴ اقدام مهم در حوزه استان‌ها/ به عهدمان برای رشد سینما و توسعه عدالت فرهنگی پایبندیم

آغاز فصلی تازه/ نباید تفاهمنامه در سطح امضا و کاغذ باقی بمانند

امضای تفاهمنامه گسترش همکاری سینمایی میان ایران و ازبکستان

لزوم گسترش همکاری‌های سینمایی با اهتمام به مشترکات تاریخی، تمدنی و آئینی/ سفر محمد خزاعی به تاشکند

محمدمهدی اسماعیلی: همه دیدگاه‌ها و سلایق را به رسمیت می‌شناسیم/تنوع سلیقه موجب پایایی هنر و سینماست/همه عضو یک خانواده هستیم / محمد خزاعی: وظیفه سازمان سینمایی صیانت از سینماست/ با عوامل فیلم‌های بدون مجوز و ضد ملی دیگر همکاری نخواهیم داشت

سیاست‌ها و برنامه‌های سازمان سینمایی در حوزه سینمای استان‌ها /از تلاش برای ایجاد معاونت سینمایی در استان ها و بسترسازی برای افزایش مخاطب تا تقویت نگاه ملی در سینما

«سینمای ملی» با بی‌اعتمادسازی مردم‌ تخریب می‌شود/ جریان‌شنایی رسالت اصلی روابط عمومی‌ها

تقدیر از برگزیدگان/ خزاعی: فجر به آغوش بچه‌های انقلاب بازگشت

معرفی هیات داوران بخش بین الملل فجر41

معرفی هیات داوران چهل و یکمین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر