دسته بندی:
۱۴۰۰/۲/۲۸ / ۱۹:۰۱
اشتراک گذاری پرینت

در نخستین روز برپایی جشنواره اتفاق می‌افتد

برگزاری کارگاه سازنده «روز هشتم» در جشنواره جهانی فجر


ژاکو ون دورمال که به‌عنوان کارگردان فیلم سینمایی «روز هشتم» در ایران بیشتر شناخته می‌شود، در یک کارگاه آموزشی در جشنواره جهانی فیلم فجر حضور می‌یابد.

به گزارش ستاد خبری سی‌و‌هشتمین جشنواره جهانی فیلم فجر، این کارگاه که به‌صورت آنلاین برگزار می‌شود، به شکل پرسش و پاسخ است و مجید اسلامی منتقد سرشناس در گفت‌و‌گویی با این فیلمساز مطرح اهل بلژیک حضور می‌یابد. زمان پخش این برنامه از پلتفورم‌های اینستاگرام جشنواره جهانی فیلم فجر، اینستاگرام باشگاه جشنواره، کانال آپارات جشنواره، سایت جشنواره و یوتیوب روز پنجم خردادماه همزمان با نخستین روز جشنواره خواهد بود.

ون دورمال در نهم فوریه سال ۱۹۵۷ در شهر ایکسل بلژیک به دنیا آمد. او در مدرسه فیلم اینساس در بروکسل کارگردانی خواند و در مدرسه لویی لومیر در پاریس فیلمبرداری آموخت و در مقام یک دلقک کار کرد و برنامه‌های کودک تولید کرد. دهه ۸۰ میلادی را با ساخت چندین فیلم کوتاه و مستند سپری کرد و در سال ۱۹۹۲ نخستین فیلم بلند سینمایی‌اش را با نام «توتوی قهرمان»، با بازی میشل بوکه جلوی دوربین برد و جایزه دوربین طلایی جشنواره کن و جایزه بهترین فیلم خارجی جوایز سزار را از آن خود کرد. ون دورمال در سال ۱۹۹۵ فیلم «روز هشتم» را با بازی پاسکال دوکن و دنیل اوتوی ساخت و با این فیلم به شهرت رسید. «آقای هیچکس» را با بازی جرد لتو، سارا پلی و دیانه کروگر در سال ۲۰۰۹ روی پرده برد و پس از آن در سال ۲۰۱۵ فیلم «عهد کاملا جدید» را با بازی کاترین دونو و بنوآ پولورد اکران کرد.

برنامه ورک‌شاپ آنلاین ژاکو ون دورمال، یکی از چندین برنامه آنلاین سی‌و‌هشتمین جشنواره جهانی فیلم فجر در بخش ورک‌شاپ‌ها خواهد بود.

سی‌وهشتمین جشنواره جهانی فیلم فجر، از ۵ تا ۱۲ خرداد ۱۴۰۰ به دبیری محمدمهدی عسگرپور نویسنده، کارگردان و تهیه‌کننده سینما در تهران برگزار می‌شود.

لینک کوتاه
برگزاری کارگاه سازنده «روز هشتم» در جشنواره جهانی... https://cinemaorg.ir/n/9440ccd5
اخبار برگزیده

خزاعی: اعلام ۱۴ اقدام مهم در حوزه استان‌ها/ به عهدمان برای رشد سینما و توسعه عدالت فرهنگی پایبندیم

آغاز فصلی تازه/ نباید تفاهمنامه در سطح امضا و کاغذ باقی بمانند

امضای تفاهمنامه گسترش همکاری سینمایی میان ایران و ازبکستان

لزوم گسترش همکاری‌های سینمایی با اهتمام به مشترکات تاریخی، تمدنی و آئینی/ سفر محمد خزاعی به تاشکند

محمدمهدی اسماعیلی: همه دیدگاه‌ها و سلایق را به رسمیت می‌شناسیم/تنوع سلیقه موجب پایایی هنر و سینماست/همه عضو یک خانواده هستیم / محمد خزاعی: وظیفه سازمان سینمایی صیانت از سینماست/ با عوامل فیلم‌های بدون مجوز و ضد ملی دیگر همکاری نخواهیم داشت

سیاست‌ها و برنامه‌های سازمان سینمایی در حوزه سینمای استان‌ها /از تلاش برای ایجاد معاونت سینمایی در استان ها و بسترسازی برای افزایش مخاطب تا تقویت نگاه ملی در سینما

«سینمای ملی» با بی‌اعتمادسازی مردم‌ تخریب می‌شود/ جریان‌شنایی رسالت اصلی روابط عمومی‌ها

تقدیر از برگزیدگان/ خزاعی: فجر به آغوش بچه‌های انقلاب بازگشت

معرفی هیات داوران بخش بین الملل فجر41

معرفی هیات داوران چهل و یکمین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر