دسته بندی:
۱۴۰۰/۲/۲۹ / ۱۷:۴۸
اشتراک گذاری پرینت

در نخستین روز برپایی جشنواره اتفاق می‌افتد

کارگاه‌های آموزشی مکری و کاشانی در جشنواره جهانی فجر



شهرام مکری، فیلم‌نامه‌نویس و کارگردان و مهران کاشانی، فیلم‌نامه‌نویس سینمای ایران در کارگاه‌های آموزشی نخستین روز جشنواره جهانی فیلم فجر حضور می‌یابند.

به گزارش ستاد خبری سی‌وهشتمین جشنواره جهانی فیلم فجر، مستر کلاس شهرام مکری با عنوان «تجربه‌های کارگردانی/ سبک شخصی چیست» و کارگاه آموزشی مهران کاشانی با موضوع «تجربه‌‌های فیلم‌نامه‌ای/ تفاوت داستان با واقعیت» به‌صورت آنلاین از پلتفرم‌های اینستاگرام جشنواره جهانی فیلم فجر، اینستاگرام باشگاه جشنواره، کانال آپارات جشنواره، سایت جشنواره و یوتیوب روز پنجم خردادماه همزمان با نخستین روز جشنواره نمایش داده خواهد شد.

شهرام مکری فیلم‌نامه‌نویس، تدوین‌گر و کارگردان سینمای ایران است. مکری بعد از سال‌ها حضور موفق در عرصه فیلم کوتاه با ساخت فیلم «ماهی و گربه» توانست جایزه ویژه بخش افق‌های جشنواره فیلم ونیز را در سال ۲۰۱۳ به دلیل «محتوای خلاقانه» از آنِ خود کند.

مهران کاشانی فارغ التحصیل رشته مهندسی مکانیک است. اولین فعالیت حرفه‌ای او حضور در گروه کارگردانی فیلم «زیر نور ماه» بود و به همکاری با رضا میرکریمی در «اینجا چراغی روشن است» ادامه داد.

کاشانی نویسندگی فیلم‌های بسیاری از جمله «دختر»، «آواز گنجشک‌ها» (به صورت مشترک با مجید مجیدی) و «دم صبح»، «دیگری»، «خانه روشن» و «نقش نگار» را برعهده داشته است. همچنین او سابقه تدریس در دانشگاه هنر تهران را در کارنامه‌اش دارد.

همچنین، ورک‌شاپ آنلاین ژاکو ون دورمال که به‌عنوان کارگردان فیلم سینمایی «روز هشتم» در ایران بیشتر شناخته می‌شود، نیز در همین روز است.

سی‌وهشتمین جشنواره جهانی فیلم فجر، از ۵ تا ۱۲ خرداد ۱۴۰۰ به دبیری محمدمهدی عسگرپور نویسنده، کارگردان و تهیه‌کننده سینما در تهران برگزار می‌شود.

لینک کوتاه
کارگاه‌های آموزشی مکری و کاشانی در جشنواره جهانی ف... https://cinemaorg.ir/n/70178976
اخبار برگزیده

خزاعی: اعلام ۱۴ اقدام مهم در حوزه استان‌ها/ به عهدمان برای رشد سینما و توسعه عدالت فرهنگی پایبندیم

آغاز فصلی تازه/ نباید تفاهمنامه در سطح امضا و کاغذ باقی بمانند

امضای تفاهمنامه گسترش همکاری سینمایی میان ایران و ازبکستان

لزوم گسترش همکاری‌های سینمایی با اهتمام به مشترکات تاریخی، تمدنی و آئینی/ سفر محمد خزاعی به تاشکند

محمدمهدی اسماعیلی: همه دیدگاه‌ها و سلایق را به رسمیت می‌شناسیم/تنوع سلیقه موجب پایایی هنر و سینماست/همه عضو یک خانواده هستیم / محمد خزاعی: وظیفه سازمان سینمایی صیانت از سینماست/ با عوامل فیلم‌های بدون مجوز و ضد ملی دیگر همکاری نخواهیم داشت

سیاست‌ها و برنامه‌های سازمان سینمایی در حوزه سینمای استان‌ها /از تلاش برای ایجاد معاونت سینمایی در استان ها و بسترسازی برای افزایش مخاطب تا تقویت نگاه ملی در سینما

«سینمای ملی» با بی‌اعتمادسازی مردم‌ تخریب می‌شود/ جریان‌شنایی رسالت اصلی روابط عمومی‌ها

تقدیر از برگزیدگان/ خزاعی: فجر به آغوش بچه‌های انقلاب بازگشت

معرفی هیات داوران بخش بین الملل فجر41

معرفی هیات داوران چهل و یکمین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر