دسته بندی:
۱۴۰۰/۳/۶ / ۲۱:۴۹
اشتراک گذاری پرینت

سه کارگاه در سومین روز جشنواره

کیانوش عیاری، کارن شاه‌نظرف و مصطفی احمدی در سومین روز از سی‌وهشتمین جشنواره جهانی فیلم فجر با حضور در مسترکلاس‌های این رویداد، تجربه‌های خود را با هنرجویان و علاقه‌مندان به سینما در میان می‌گذارند.

به گزارش ستاد خبری سی‌وهشتمین جشنواره جهانی فیلم فجر، کیانوش عیاری با نگاه به فیلم «آن سوی آتش» از ساعت ۲۰:۳۰، کارن شاه‌نظرف تهیه‌کننده و کارگردان روسی در کارگاه «هویت در سینمای جهانی» از ساعت ۲۲ و مصطفی احمدی در کارگاه «تجربه‌های برنامه‌ریزی؛ استانداردهای‌ بین‌المللی» از ساعت ۲۳:۳۰ روز جمعه ۷ خرداد در مسترکلاس‌های سی‌وهشتمین جشنواره جهانی فیلم فجر با هنرجویان و علاقه‌مندان سینما گفتگو خواهند کرد.

سه کارگاه مجازی هر روز از طریق صفحات اینستاگرام جشنواره جهانی فیلم فجر، اینستاگرام باشگاه مخاطبان جشنواره، کانال آپارات جشنواره، سایت جشنواره به‌صورت رایگان در اختیار مخاطبان قرار می‌گیرد. شادمهر راستین مدیر بخش کارگاه‌های جشنواره است و سحر عصر آزاد کارشناسی آن را برعهده دارد.

همچنین هر روز فیلم دو کارگاه اول در نخستین سانس سالن شماره ۲ پردیس چارسو اکران می‌شود که برای تماشای آن باید از سایت سینماتیکت بلیت تهیه‌ کرد.

کیانوش عیاری نویسنده، تدوینگر و کارگردان پیشکسوت سینما، ساخت فیلم‌های «تنوره دیو»، «شبح کژدم»، «دو نیمه سیب»، «آبادانی‌ها»، «شاخ گاو»، «بودن یا نبودن»، «خانه پدری»، «بیدار شو آرزو»، «کاناپه» و… را در کارنامه کاری خود دارد و افتخاراتی همچون نامزدی جایزه افق‌های ونیز جشنواره فیلم ونیز، نامزدی جایزه کریستال گلوب از جشنواره کارلووی واری، نامزدی جوایز بهترین فیلمنامه و هرم طلایی از جشنواره فیلم قاهره، جایزه پلنگ نقره‌ای از جشنواره بین‌المللی فیلم لوکارنو و… را تاکنون کسب کرده است.

کارن شاه‌نظرف تهیه‌کننده، کارگردان، فیلم‌نامه‌نویس و رمان‌نویس در سال ۱۹۷۵ از موسسه فیلم مسکو فارغ‌التحصیل شده است. وی در سال ۱۹۹۸ به عنوان مدیرکل و رئیس هیئت مدیره انجمن کارگردانان موس‌فیلم فعالیت کرد و تحت رهبری او بزرگ‌ترین استودیوی فیلم روسیه به مهم‌ترین استودیوی اروپا تبدیل شد که صرفا بر تولید فیلم متمرکز است. آثار او، بیش از ۲۰ جایزه را در رشته‌های مختلف به خود اختصاص داده‌اند. او تاکنون سابقه حضور در رویدادهای بین‌المللی متعددی را داشته و با دو فیلم «بند شماره ۶» و «ببر سفید» نمایندگی سینمای روسیه در اسکار را داشته است.

مصطفی احمدی دستیار کارگردان و برنامه‌ریز، کارگردان و تدوینگر سینما متولد ۱۳۴۹ در تهران و دانش‌آموخته آکادمی فیلم نیویورک است. وی برنامه‌ریزی و دستیاری کارگردان را از سال ۱۳۷۰ با فیلم تلویزیونی «آهنگ پنهان» ساخته زنده‌یاد ایرج کریمی آغاز کرده است. فیلم تلویزیونی «مکالمه»، مینی سریال «مسافر تاریکی» و فیلم‌های سینمایی «نزدیک‌تر» و «بی حساب» عناوین آثاری هستند که این هنرمند کارگردانی آن‌ها را برعهده داشته است.

سی‌وهشتمین جشنواره جهانی فیلم فجر، از ۵ تا ۱۲ خرداد ۱۴۰۰ به دبیری محمدمهدی عسگرپور نویسنده، کارگردان و تهیه‌کننده سینما در تهران، در حال برگزاری است.

لینک کوتاه
سه کارگاه در سومین روز جشنواره https://cinemaorg.ir/n/3d9cb529
اخبار برگزیده

خزاعی: اعلام ۱۴ اقدام مهم در حوزه استان‌ها/ به عهدمان برای رشد سینما و توسعه عدالت فرهنگی پایبندیم

آغاز فصلی تازه/ نباید تفاهمنامه در سطح امضا و کاغذ باقی بمانند

امضای تفاهمنامه گسترش همکاری سینمایی میان ایران و ازبکستان

لزوم گسترش همکاری‌های سینمایی با اهتمام به مشترکات تاریخی، تمدنی و آئینی/ سفر محمد خزاعی به تاشکند

محمدمهدی اسماعیلی: همه دیدگاه‌ها و سلایق را به رسمیت می‌شناسیم/تنوع سلیقه موجب پایایی هنر و سینماست/همه عضو یک خانواده هستیم / محمد خزاعی: وظیفه سازمان سینمایی صیانت از سینماست/ با عوامل فیلم‌های بدون مجوز و ضد ملی دیگر همکاری نخواهیم داشت

سیاست‌ها و برنامه‌های سازمان سینمایی در حوزه سینمای استان‌ها /از تلاش برای ایجاد معاونت سینمایی در استان ها و بسترسازی برای افزایش مخاطب تا تقویت نگاه ملی در سینما

«سینمای ملی» با بی‌اعتمادسازی مردم‌ تخریب می‌شود/ جریان‌شنایی رسالت اصلی روابط عمومی‌ها

تقدیر از برگزیدگان/ خزاعی: فجر به آغوش بچه‌های انقلاب بازگشت

معرفی هیات داوران بخش بین الملل فجر41

معرفی هیات داوران چهل و یکمین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر