دسته بندی:
۱۴۰۰/۳/۱۱ / ۲۱:۲۹
اشتراک گذاری پرینت

نایب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس مطرح کرد؛

فرصت‌های ایجادشده توسط جشنواره‌ها را قدر بدانیم



غلامرضا منتظری نایب‌رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی گفت: ما باید فرصت‌های ایجادشده توسط جشنواره‌ها را قدر بدانیم، چراکه بسیاری از کشورهای همسایه ما، آرزوی چنین ظرفیت‌ها و فرصت‌هایی را دارند.

به گزارش ستاد خبری سی‌وهشتمین جشنواره جهانی فیلم فجر؛ غلامرضا منتظری، نایب‌رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی ضمن بازدید از سی‌وهشتمین جشنواره جهانی فیلم فجر در گفت‌وگو با خبرنگار ستاد خبری این رویداد گفت: جشنواره‌ها چه در بعد ملی و چه در بعد بین‌المللی چندین مزیت دارند که اولین آن‌ها به‌وجود آوردن زمینه رشد و شکوفایی استعدادهاست. وقتی یک رویداد گستره بین‌المللی پیدا می‌کند، زمینه تبادل اندیشه و تجربه‌های جدید را فراهم می‌آورد.

او افزود: جشنواره‌ها سبب می‌شوند مرزهای جغرافیایی؛ مانع تبادل تجربه، میان کشورها نشود. مزیت جشنواره‌هایی در این سطح، بازگشایی پنجره‌ای به‌سوی جهانیان است تا به تماشای شکوه و عظمت فرهنگ و باورهای ملی و سبک زندگی ما بنشینند. همه این‌ موارد را می‌توان از طریق سینما و در بستر جشنواره‌ها به جهان نشان داد.

منتظری ادامه داد: مزیت دیگر جشنواره‌ها این است که می‌توانند تصویر تیره‌‌و‌تاری را که برخی کشورها در خارج از مرزها؛ از ما ارائه داده‌اند، از بین ببرند.

منتظری مطرح کرد: ما باید فرصت جشنواره‌ها را قدر بدانیم، خیلی از کشورهای همسایه ما، آرزوی چنین ظرفیت‌ها و فرصت‌هایی را دارند. حالا که ما این فرصت را داریم، بهتر است اشکالات آن را رفع کنیم. همیشه صعود سخت است، اما بعد از این سختی، وقتی پرچم کشورمان در اوج به اهتزار درمی‌آید، لذت‌بخش می‌شود. به همین دلیل، مسئولان باید ازاین‌دست رخدادها استقبال و حمایت کنند.

نایب‌رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس ضمن تأکید بر لزوم آسیب‌شناسی هر دوره از جشنواره؛ پس از برگزاری، گفت: خوشحالم که تا به اینجا؛ این جشنواره، سی‌وهشت پله را به سمت قله افتخار طی کرده و با نظرخواهی می‌توانیم جشنواره سی‌ونهم را باشکوه‌تر هم برگزار کنیم‌.

او در ادامه گفت: در این رویدادها باید سهم و نقش ایران را سال به سال پررنگ‌تر کنیم. جشنواره‌ها، سنگ محکی برای سینمای ایران و فرصت پیوند اندیشه‌ها باشند. گاهی ما نام اشخاص شاخص را در فضای مجازی می‌بینیم و می‌شنویم، اما در بستر جشنواره فرصتی فراهم می‌شود تا آثار این چهره‌‌ها را ببینیم و با خودشان رودررو مواجه شویم.

این نماینده مجلس در پایان گفت: در شرایط کنونی بیش از هر چیز نیاز به روحیه در جامعه داریم. نیاز به نشاط و غنی‌سازی اوقات فراغت داریم. همین‌که اینجا جمع می‌شویم، فیلم می‌بینیم و درباره آن گفت‌وگو می‌کنیم، یک فرصت برای افزایش تفریحات سالم در جامعه است.

سی‌و‌هشتمین جشنواره جهانی فیلم فجر، از ۵ تا ۱۲ خرداد ۱۴۰۰ به دبیری محمدمهدی عسگرپور نویسنده، کارگردان و تهیه‌کننده سینما در تهران، در حال برگزاری است.

لینک کوتاه
فرصت‌های ایجادشده توسط جشنواره‌ها را قدر بدانیم https://cinemaorg.ir/n/9235880b
اخبار برگزیده

خزاعی: اعلام ۱۴ اقدام مهم در حوزه استان‌ها/ به عهدمان برای رشد سینما و توسعه عدالت فرهنگی پایبندیم

آغاز فصلی تازه/ نباید تفاهمنامه در سطح امضا و کاغذ باقی بمانند

امضای تفاهمنامه گسترش همکاری سینمایی میان ایران و ازبکستان

لزوم گسترش همکاری‌های سینمایی با اهتمام به مشترکات تاریخی، تمدنی و آئینی/ سفر محمد خزاعی به تاشکند

محمدمهدی اسماعیلی: همه دیدگاه‌ها و سلایق را به رسمیت می‌شناسیم/تنوع سلیقه موجب پایایی هنر و سینماست/همه عضو یک خانواده هستیم / محمد خزاعی: وظیفه سازمان سینمایی صیانت از سینماست/ با عوامل فیلم‌های بدون مجوز و ضد ملی دیگر همکاری نخواهیم داشت

سیاست‌ها و برنامه‌های سازمان سینمایی در حوزه سینمای استان‌ها /از تلاش برای ایجاد معاونت سینمایی در استان ها و بسترسازی برای افزایش مخاطب تا تقویت نگاه ملی در سینما

«سینمای ملی» با بی‌اعتمادسازی مردم‌ تخریب می‌شود/ جریان‌شنایی رسالت اصلی روابط عمومی‌ها

تقدیر از برگزیدگان/ خزاعی: فجر به آغوش بچه‌های انقلاب بازگشت

معرفی هیات داوران بخش بین الملل فجر41

معرفی هیات داوران چهل و یکمین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر