دسته بندی:
۱۴۰۰/۴/۱ / ۱۰:۱۸
اشتراک گذاری پرینت

تاریخ برگزاری «بفتا ۲۰۲۲» اعلام شد

هفتادوپنجمین دوره مراسم اهدای جوایز سینمایی «بفتا (Bafta)» اسفند پیشرو برگزار می‌شود.

به گزارش ایرنا از پایگاه اطلاع‌رسانی هالیوود ریپورتر، هفتادوپنجمین دوره از جوایز سینمایی آکادمی هنرهای فیلم و تلویزیون بریتانیا (بفتا)، ۱۳ مارس ۲۰۲۲ (۲۲ اسفند ۱۴۰۰) برگزار و از شبکه بی‌بی‌سی وان انگلیس پخش خواهد شد. بدین ترتیب این رویداد سینمایی که امسال به دلیل پیامدهای شیوع کرونا با کمی تاخیر و در ماه آوریل (فروردین ۱۴۰۰) برگزار شد، به تاریخ معمول خود برمی‌گردد و بار دیگر فاصله زمانی دو هفته‌ای با مراسم اهدای جوایز اسکار را حفظ خواهد کرد. نودوچهارمین دوره جوایز اسکار ۲۷ مارس (۷ فروردین ۱۴۰۱) برگزار خواهد شد.

اگرچه هنوز محل دقیق برگزاری بفتا ۲۰۲۲ تایید نشده است اما این رویداد در چند سال گذشته در سالن کنسرت رویال آلبرت هال برگزار شده و انتظار می‌رود برای دوره بعد هم همینطور باشد. جدول زمان‌بندی و جزئیات مربوط به شرایط رقابت برای جوایز بفتا ۲۰۲۲ متعاقبا اعلام خواهد شد.

هفتادوچهارمین دور از جوایز سینمایی بفتا اولین رویدادی بود که پس از اعمال تغییرات گسترده با هدف ارتقای تنوع و دربردارندگی در این جایزه برگزار شد. در این موج اصلاحات، بیش از ۱۲۰ مورد از قوانین بفتا در حوزه‌هایی چون رای گیری و عضویت تغییر کردند. در مراسم اهدای جوایز بفتا ۲۰۲۱، جایزه بهترین کارگردانی برای فیلم سرزمین خانه‌به‌دوش‌ها به کلویی ژائو رسید. فرانسیس مک دورمند و آنتونی هاپکینز به ترتیب جایزه بهترین بازیگر نقش اول زن و مرد را بردند و یو جونگ یون و دانیل کالویا جوایز شاخه بهترین بازیگران نقش مکمل را از آن خود کردند. در این مراسم سینمایی که فهرست برندگان آن شباهت بسیاری به برندگان اسکار داشت، جوایزی نیز به فیلم دانمارکی یک دور دیگر، انیمیشن روح و مستند معلم اختاپوسی من رسید.   

برچسب # بفتا
لینک کوتاه
تاریخ برگزاری «بفتا ۲۰۲۲» اعلام شد https://cinemaorg.ir/n/3d5583ea
اخبار برگزیده

خزاعی: اعلام ۱۴ اقدام مهم در حوزه استان‌ها/ به عهدمان برای رشد سینما و توسعه عدالت فرهنگی پایبندیم

آغاز فصلی تازه/ نباید تفاهمنامه در سطح امضا و کاغذ باقی بمانند

امضای تفاهمنامه گسترش همکاری سینمایی میان ایران و ازبکستان

لزوم گسترش همکاری‌های سینمایی با اهتمام به مشترکات تاریخی، تمدنی و آئینی/ سفر محمد خزاعی به تاشکند

محمدمهدی اسماعیلی: همه دیدگاه‌ها و سلایق را به رسمیت می‌شناسیم/تنوع سلیقه موجب پایایی هنر و سینماست/همه عضو یک خانواده هستیم / محمد خزاعی: وظیفه سازمان سینمایی صیانت از سینماست/ با عوامل فیلم‌های بدون مجوز و ضد ملی دیگر همکاری نخواهیم داشت

سیاست‌ها و برنامه‌های سازمان سینمایی در حوزه سینمای استان‌ها /از تلاش برای ایجاد معاونت سینمایی در استان ها و بسترسازی برای افزایش مخاطب تا تقویت نگاه ملی در سینما

«سینمای ملی» با بی‌اعتمادسازی مردم‌ تخریب می‌شود/ جریان‌شنایی رسالت اصلی روابط عمومی‌ها

تقدیر از برگزیدگان/ خزاعی: فجر به آغوش بچه‌های انقلاب بازگشت

معرفی هیات داوران بخش بین الملل فجر41

معرفی هیات داوران چهل و یکمین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر