دسته بندی:
۱۴۰۰/۱۱/۱۷ / ۱۱:۱۱
اشتراک گذاری پرینت

طنین صدای فجر در 8 برنامه رادیویی


برنامه های مختص اخبار چهلمین دوره جشنواره فیلم فجر از صدای جمهوری اسلامی ایران با استقبال شنوندگان شبکه های مختلف رو به رو شده اند.
به گزارش مرکز اطلاع‌رسانی روابط‌عمومی جشنواره فیلم فجر، صدای جمهوری اسلامی ایران در کنار سیما برنامه‌های متنوعی برای پوشش چهلمین دوره جشنواره فیلم فجر تدارک دیده با بازخوردهای مثبتی نیز رو به رو شده است. 8 شبکه رادیویی مختلف مانند ایران، جوان، فرهنگ، نمایش، گفتگو، سلامت، اقتصاد و صبا برنامه های متنوعی در روزهای  جشنواره فیلم فجر تدارک دیده اند که در این روزها ابتدایی شنوندگان از این برنامه ها رضایت دارند.
«پرانتز باز» از سری برنامه هایی با قدمت بالا است که حالا طرفداران را با صدای نیما رئیسی و مجید واشقانی از رادیو نمایش به خانه جشنواره کشانده است. «صنعت سینما» نیز دیگر برنامه ای است که از دید اقتصادی از رادیو اقتصاد در این 6 روز به موضوعاتی نظیر بسترهای نوین پخش فیلم تهدید یا فرصت برای صنعت سینما، بررسی وضعیت پخش فیلم توسط VOD ها در ایران و جهان و میزان رضایت مخاطبان از آثار سینماگران به بحث گذاشته شد.
دکتر شهرام گیل آبادی به عنوان پژوهشگر هنر، سعید الهی مدیر بخش فرهنگی چهلمین جشنواره فیلم فجر، مهوش وقاری بازیگر، پیمان شوقی و حمیدرضا مدقق (منتقد سینما) و ... از سری میهمانان این برنامه هستند.
رادیو گفتگو هم برنامه «سودای سیمرغ»  را هر شب ساعت  21 به روی آنتن می برد. این برنامه طی یک ساعت به طور زنده با حضور هنرمندان، عوامل تولید فیلم‌ها و منتقدان به بررسی آثار، رویدادها و حواشی چهلمین جشنواره فیلم فجر می‌پردازد.
برنامه «هدهد صبا» با پخش گزارش های ارسالی خبرنگاران و گفت و گو با آنها با اجرای غزل نهانی و به تهیه کنندگی سینا محمدحسن  به آخرین اخبار جشنواره فیلم فجر می‌پردازد.
«هفت اقلیم» و «برداشت40» کاری از رادیو فرهنگ است که به صورت روزانه به بررسی و تحلیل برنامه های رادیویی می پردازند. در کنار رادیو فرهنگ  «کافه رادیو» و « سینما چی» برنامه تولیدی از رادیو جوان هستند که به صورت تولیدی 3 قسمت را روی آنتن برده است.
فاطمه شهبندی تهیه کننده برنامه تولیدی «سینماچی» در گفت و گو با مرکز اطلاع رسانی روابط عمومی جشنواره فیلم فجر، درباره این برنامه بیان کرد: بیشتر سعی کرده ایم در برنامه مان با منتقدان, اهالی هنر و بیشتر با خبرنگاران صحبت کنیم. مجری- کارشناس برنامه علی مرادخانی است و با خبرنگارانی مانند موذن، قناعتی، دمزآبادی و بکایی صحبت کردیم.
او ادامه داد: سعی می کنیم به صورت روزانه برنامه را تحلیل کنیم و در آخرین قسمت ضبط شده نگاهی کلی به اخبار و اتفاقات روزهای اخیر جشنواره داشته ایم.

«تصویر خیال» از دیگر برنامه های رادیو برای پوشش اخبار چهلمین دوره جشنواره فیلم فجر است که شبکه رادیویی سلامت برای اولین بار با این برنامه روانشناختی به فجر آمده است.  این برنامه از دید جدید به بررسی فیلم های چهلمین دوره جشنواره فیلم فجر می پردازد.
مرتضی میلانی یکی از تهیه کنندگان این برنامه در گفت و گو با مرکز اطلاع رسانی روابط عمومی جشنواره فیلم فجر، درباره این برنامه رادیویی اظهار کرد: برنامه به نقد روانشناسی فیلم ها در جشنواره امسال می پردازد و سعی می کنیم با کارشناسان از دید جامعه و روان شناسی به فیلم ها بپردازیم. مینو خانی و صبا رادمان از کارشناسان برنامه هستند و سعی کرده ایم از خبرنگاران دیگر هم استفاده کنیم.
میلانی در ادامه بیان کرد: برنامه به صورت زنده پخش می شود و با توجه به جذاب بودن سینما بازخوردهای خوبی از جشنواره فیلم فجر دریافت کرده ایم و این برنامه نگاه نو و جدیدی از دید روانشناختی به فیلم ها دارند. اولین سالی است که در قالب جشنواره فیلم فجر برنامه را پخش می‌کنیم. سعید اسلام زاده مشاور من در این برنامه است که از او بسیار تشکر می کنم.

برنامه های مختلف شبکه های رادیویی تا 22 بهمن ماه، انتهای چهلمین دوره جشنواره فیلم فجر همراه شنوندگان همیشگی خود خواهند بود.

لینک کوتاه
طنین صدای فجر در 8 برنامه رادیویی https://cinemaorg.ir/n/ece2b486
اخبار برگزیده

خزاعی: اعلام ۱۴ اقدام مهم در حوزه استان‌ها/ به عهدمان برای رشد سینما و توسعه عدالت فرهنگی پایبندیم

آغاز فصلی تازه/ نباید تفاهمنامه در سطح امضا و کاغذ باقی بمانند

امضای تفاهمنامه گسترش همکاری سینمایی میان ایران و ازبکستان

لزوم گسترش همکاری‌های سینمایی با اهتمام به مشترکات تاریخی، تمدنی و آئینی/ سفر محمد خزاعی به تاشکند

محمدمهدی اسماعیلی: همه دیدگاه‌ها و سلایق را به رسمیت می‌شناسیم/تنوع سلیقه موجب پایایی هنر و سینماست/همه عضو یک خانواده هستیم / محمد خزاعی: وظیفه سازمان سینمایی صیانت از سینماست/ با عوامل فیلم‌های بدون مجوز و ضد ملی دیگر همکاری نخواهیم داشت

سیاست‌ها و برنامه‌های سازمان سینمایی در حوزه سینمای استان‌ها /از تلاش برای ایجاد معاونت سینمایی در استان ها و بسترسازی برای افزایش مخاطب تا تقویت نگاه ملی در سینما

«سینمای ملی» با بی‌اعتمادسازی مردم‌ تخریب می‌شود/ جریان‌شنایی رسالت اصلی روابط عمومی‌ها

تقدیر از برگزیدگان/ خزاعی: فجر به آغوش بچه‌های انقلاب بازگشت

معرفی هیات داوران بخش بین الملل فجر41

معرفی هیات داوران چهل و یکمین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر