دسته بندی:
۱۴۰۱/۶/۹ / ۲۲:۱۵
اشتراک گذاری پرینت

اطیابی؛

خاستگاه سازمان سینمایی را مثبت ارزیابی می‌کنم

 هر عملکردی جنبه‌های مثبت و منفی دارد و اگر می‌خواهیم نقد کنیم باید بررسی‌مان دوسویه باشد. من در مجموع خاستگاه سازمان سینمایی را از نظر نیت و هدف و برنامه ریزی که دارد مثبت ارزیابی می‌کنم. اما مواردی است که شاید مورد نقد باشد.

مسعود اطیابی تهیه کننده و کارگردان سینما؛ تقاضا دارم در ممیزی ها و صدور پروانه ساخت و نمایش متعادل‌تر رفتار شود. باید اعتماد بیشتری به هنرمندان بشود و همچنین به نیاز مردم بیشتر توجه کنند. توصیه می کنم که دولت به مسائل بخش خصوصی و اصناف ورود نداشته باشد. تعامل خیلی خوب است ولی دخالت کمتر مسئولیت پاسخگویی کمتری را برای دولت به وجود خواهد آورد.

یک سالی که از استقرار دولت سیزدهم گذشته زمان زیادی نیست که بتوانیم بگوییم محصول عملکرد این دولت را می‌توانیم ببینیم. ضمن این که در بخش سینمایی با آمد و رفت دولت ها تغییر آنچنانی ایجاد نمی شود.

آقای خزایی، معاون سینمایی و مدیران اطراف‌شان همگی مورد وثوق و مورد تایید هستند. من به لحاظ منش این افراد را قبول دارم و باید درباره روش‌هایشان بحث کنم. در مجموع خاستگاه سازمان سینمایی را از نظر نیت و هدف و برنامه ریزی که دارند مثبت ارزیابی می کنم.

نحوه اکران و چینش فیلم ها و آیین نامه های نمایش بهتر است بر اساس تجربه کسانی که خودشان در دل کار هستند صورت بگیرد. اگر جایی چالش و اختلافی بود باید دولت به عنوان یک بزرگتر وارد شود.

دولت در بخش محتوایی باید با دید بازتر و با اعتماد به فیلمسازان کار را جلو ببرد. نتیجه بی‌اعتمادی به فیلمساز ساخته شدن برخی سوژه‌ها در خارج از کشور است. اگر اجازه ندهیم بچه‌ای در خانواده حرف بزند، غریبه‌ای زودتر حرف‌های او را می‌شنود و سو استفاده می‌کند. به هنرمندان باید آزادی بیشتری بدهند. اگر دولتمردان ارتباط شان را با فیلمسازان قوی کنند، آنها هم در عملکرد خودشان ملاحظات را در نظر می گیرند.

جشنواره فیلم فجر نشان دهنده عملکرد دولت نیست و برآیند عملکرد هنرمندان ماست. مدیریت دولت را در جشنواره فجر می‌بینیم و این مدیریت به معنای عملکرد سینمایی دولت نیست. فیلم های حاضر در جشنواره عملکرد دولت محسوب نمی‌شوند.

 فیلم‌های حمایتی فارابی هم تا سقف ۵۰ درصد مربوط به دولت هستند. برآیند مدیریت و عملکرد یک سیستم دولتی رابطه اش با بخش خصوصی و مردم و ارباب رجوع است. در هر حوزه ای از صنعت گرفته تا کشاورزی و تولید ملی و معماری عملکرد دولت شامل میزان و شکل ارتباطش با مردم و متخصصان امر است. در جشنواره فجر هم باید دنبال روابط شکل گرفته باشیم.

منبع: خبرگزاری ایرنا 

لینک کوتاه
خاستگاه سازمان سینمایی را مثبت ارزیابی می‌کنم https://cinemaorg.ir/n/1a679fd7
اخبار برگزیده

خزاعی: اعلام ۱۴ اقدام مهم در حوزه استان‌ها/ به عهدمان برای رشد سینما و توسعه عدالت فرهنگی پایبندیم

آغاز فصلی تازه/ نباید تفاهمنامه در سطح امضا و کاغذ باقی بمانند

امضای تفاهمنامه گسترش همکاری سینمایی میان ایران و ازبکستان

لزوم گسترش همکاری‌های سینمایی با اهتمام به مشترکات تاریخی، تمدنی و آئینی/ سفر محمد خزاعی به تاشکند

محمدمهدی اسماعیلی: همه دیدگاه‌ها و سلایق را به رسمیت می‌شناسیم/تنوع سلیقه موجب پایایی هنر و سینماست/همه عضو یک خانواده هستیم / محمد خزاعی: وظیفه سازمان سینمایی صیانت از سینماست/ با عوامل فیلم‌های بدون مجوز و ضد ملی دیگر همکاری نخواهیم داشت

سیاست‌ها و برنامه‌های سازمان سینمایی در حوزه سینمای استان‌ها /از تلاش برای ایجاد معاونت سینمایی در استان ها و بسترسازی برای افزایش مخاطب تا تقویت نگاه ملی در سینما

«سینمای ملی» با بی‌اعتمادسازی مردم‌ تخریب می‌شود/ جریان‌شنایی رسالت اصلی روابط عمومی‌ها

تقدیر از برگزیدگان/ خزاعی: فجر به آغوش بچه‌های انقلاب بازگشت

معرفی هیات داوران بخش بین الملل فجر41

معرفی هیات داوران چهل و یکمین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر