دسته بندی:
۱۴۰۱/۸/۲۰ / ۱۰:۳۹
اشتراک گذاری پرینت

سوقندی مدیرکل حقوقی، مجلس و استان‌های سازمان سینمایی:

استان بوشهر از لحاظ زیرساخت سینمایی باید تقویت شود

 مدیرکل امور حقوقی، عملکرد و استان‌های سازمان سینمایی گفت: استان بوشهر با وجود داشتن هنرمندان شاخص، جوانان مستعد و ظرفیت‌های هنر، صنعت و رسانه اما از لحاظ زیرساخت در حوزه سینمایی وضعیت مطلوبی ندارد.

به گزارش اداره کل روابط عمومی سازمان سینمایی؛ محمدرضا سوقندی روز چهارشنبه در سفر یک روزه هیات مدیران سازمان سینمایی به استان بوشهر، در حاشیه نشست با استاندار بوشهر ضمن بیان مطلب فوق افزود:: این مایه شرمندگی است که دراستانی مانند بوشهر مردم از حقوق اولیه خود که همانا داشتن فضای مناسب برای دیدن یک فیلم است، محروم هستند.

وی بیان کرد: استان بوشهر از لحاظ تاریخی و تمدنی مردمی مبارز، حماسه آفرین و مجاهد و در حوزه مبارزه با استعمار، انقلاب اسلامی و دفاع مقدس جلوه خاصی دارد.

سوقندی اضافه کرد: رویکرد ریاست سازمان سینمایی این است که به جای نشستن در مرکز و خواندن گزارش‌ها به صورت میدانی از استان ها بازدید شود و از نزدیک در جریان مسائل و مشکلات حوزه سینمای استان ها قرار گیرند.

 وی با بیان اینکه از لحاظ قانونی نمی توانیم سینما احداث کنیم، ادامه داد: در زمان حاضر در بسیاری از شهرها بخش خصوصی به این امر ورود پیدا کرده و درجایی که بخش خصوصی نیز ورود نکرده شهرداری ها بعنوان متولیان یک شهر به این موضوع پرداخته اند.

سوقندی گفت: سینما تنها یک ساختار تفننی نیست، بلکه امروز این مکان فرهنگی نقش و کارکرد مهمی در امنیت، اقتصاد، سیاست، مسائل اجتماعی و آموزشی دارد.

وی تاکید کرد: به طور یقین وقتی دفاتر سینمای جوان تقویت، رویدادها و جشنواره ها در استان ها برگزار شود و استعدادهای جدید این لشکر عظیم جوانان انقلابی معرفی و ورود کنند اتفاق‌های دیگری رخ می‌دهد و به تعبیری سینما به کمک توسعه و پیشرفت استان می آید.

*حال سینمای استان بوشهر خوش نیست 

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوشهر نیز در این نشست گفت: در زمان حاضر این استان ۱۲ فضای سینمایی دارد که همه دستخوش مساله‌ای هستند و به تعبیری حال سینمای بوشهر خوش نیست. 

عبدالرحیم افروغ افزود: انتظار می‌رود با همت سازمان سینمایی و سمعی و بصری فضای ماه‌های آینده سینمای استان متفاوت شود.

وی بیان کرد: امروز سینما بهمن بوشهر بعنوان قدیمی‌ترین سینمای شهر تعطیل است و نیاز جدی به مقاوم سازی و انجام یک اقدام فوری دارد تا بتوانیم در آینده ای نه چندان دور فضای مناسب و متفاوتی به مردم این استان هدیه دهیم.

افروغ اضافه کرد: سینما آوینی از جمله دیگر سینماهای شهر بوشهر متعلق به فرهنگ و ارشاد اسلامی است که اجازه و امتیاز پخش فیلم ندارد و با توجه به اینکه این مرکز به بخش خصوصی واگذار شده این مکان به یک مکان فرهنگی تبدیل وضعیت داده است.

وی سینما انقلاب، سینما آفتاب عالی شهر بوشهر، سینما ولایت در مجموعه پایگاه هوایی، سینما کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان از جمله سینماهای این استان هستند که باید با برطرف کردن مشکلات آنها به مراکز فعالتری  تبدیل شوند.

افروغ گفت: امروز با ما سه مساله جدی شامل زیرساخت‌ها (سینما و ابزار و تجهیزات مورد نیاز) ، پروژه‌ها و تربیت نیروی حرفه‌ای تراز انقلاب اسلامی روبرو هستیم.

وی یادآور شد: استان بوشهر بزرگانی از جمله رئیسعلی دلواری، زنان لرده، شهیدان نادر مهدوی و ماهینی دارد که شور، هیجان و شجاعت آنان برای جوانان مثال زدنی است؛ اگر وارد عرصه فیلم شوند هر یک از این فیلم‌ها می‌توانند بعنوان یک اثر بین المللی و جهانی باشد.

وی سبک‌ها، اتفاقات، رویدادها و سنت‌های اصیل بوشهری گمشده نسل جوان امروز هستند که اگر ماندگار و به نسل جوان منتقل شوند بی‌شک آینده ویژه‌ای برای استان رقم می‌خورد.

افروغ با تاکید بر تربیت نیروی حرفه‌ای تراز انقلاب اسلامی گفت: در این صحنه عقب نیستیم اما توجه به این بخش ضروری است.

*فاز نخست مطالعه سینما بهمن در دست اجرا است

مدیر حوزه هنری استان بوشهر در نشست مدیران سازمان سینمایی با استاندار بوشهر گفت: فعالیت سینما بهمن بوشهر بعد از واقعه متروپل طبق بخشنامه وزارت کشور به دلیل فرسودگی متوقف شد در این راستا به این جمع بندی رسیدیم که فاز اول مطالعه این سینما باید انجام شود.

امید پارسایی فرد افزود: سینما بهمن بوشهر ۵۰ سال قدمت دارد و باید مشخص شود که یا از نو ساخته و یا باسازی شود.

وی ادامه داد: سازمان سینمایی حوزه هنری که این سینما متعلق به آنها است آمادگی دارد که این فاز مطالعاتی را به سرانجام برسد و از طرف دیگر دوستانی بعنوان سرمایه گذار اعلام آمادگی کردند که وارد این عرصه شوند.

پارسایی فرد اضافه کرد: اما نکته مهم این است که برای تبدیل سینما بهمن به پردیس سینمایی نسل جدید علاوه بر ورود سازمان سینمایی به مدد وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز نیاز است.

وی یادآور شد: سینما بهمن بخش مهمی از خاطرات مردم این استان است و بیشتر مردمان این شهر بهترین آثار سینمای انقلاب را در این مکان فرهنگی مشاهده کرده‌اند، اما امروز  اصلی‌ترین مرکز فرهنگی استان بوشهر تعطیل است و برای راه اندازی دوباره به همت مسئولان نیاز است.

لینک کوتاه
استان بوشهر از لحاظ زیرساخت سینمایی باید تقویت شود https://cinemaorg.ir/n/fcca7661
اخبار برگزیده

خزاعی: اعلام ۱۴ اقدام مهم در حوزه استان‌ها/ به عهدمان برای رشد سینما و توسعه عدالت فرهنگی پایبندیم

آغاز فصلی تازه/ نباید تفاهمنامه در سطح امضا و کاغذ باقی بمانند

امضای تفاهمنامه گسترش همکاری سینمایی میان ایران و ازبکستان

لزوم گسترش همکاری‌های سینمایی با اهتمام به مشترکات تاریخی، تمدنی و آئینی/ سفر محمد خزاعی به تاشکند

محمدمهدی اسماعیلی: همه دیدگاه‌ها و سلایق را به رسمیت می‌شناسیم/تنوع سلیقه موجب پایایی هنر و سینماست/همه عضو یک خانواده هستیم / محمد خزاعی: وظیفه سازمان سینمایی صیانت از سینماست/ با عوامل فیلم‌های بدون مجوز و ضد ملی دیگر همکاری نخواهیم داشت

سیاست‌ها و برنامه‌های سازمان سینمایی در حوزه سینمای استان‌ها /از تلاش برای ایجاد معاونت سینمایی در استان ها و بسترسازی برای افزایش مخاطب تا تقویت نگاه ملی در سینما

«سینمای ملی» با بی‌اعتمادسازی مردم‌ تخریب می‌شود/ جریان‌شنایی رسالت اصلی روابط عمومی‌ها

تقدیر از برگزیدگان/ خزاعی: فجر به آغوش بچه‌های انقلاب بازگشت

معرفی هیات داوران بخش بین الملل فجر41

معرفی هیات داوران چهل و یکمین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر