دسته بندی:
۱۴۰۲/۷/۱۳ / ۲۳:۲۲
اشتراک گذاری پرینت

در مراسم اختتامیه دومین جشن مهر سینمای ایران مطرح شد؛

خزاعی: اعلام ۱۴ اقدام مهم در حوزه استان‌ها/ به عهدمان برای رشد سینما و توسعه عدالت فرهنگی پایبندیم

رئیس سازمان سینمایی گفت: به عهدی که با سینماگران کشور و هنرمندان استان‌ها و شهرستان‌ها در راستای توسعه عدالت فرهنگی بسته‌ایم، پایبندیم.

به گزارش روابط عمومی دومین جشن مهر سینمای ایران، آئین اختتامیه این رویداد سینمایی شب گذشته(13 مهرماه) ساعت ۱۹ با حضور محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمد خزاعی رئیس سازمان سینمایی کشور، جواد اوجی ‌وزیر نفت، محمد هاشمی قائم مقام وزیر و هنرمندانی از جمله اکبر عبدی، هوشنگ توکلی، مرضیه برومند، علی ا‌وسیوند، امیررضا دلاوری، رضا ایرامنش، رضا صفایی‌پور، مهدیه سادات محور، علی آشتیانی، منصور سهراب‌پور، جمال ساداتیان، حمید بهمنی، امیرحسین شریفی، فرهاد قائمیان، جلیل فرجاد، مهدی سجاده‌چی، حسین یاری، اتابک نادری، کاظم نظری، حامد جعفری، مسعود اطیابی، علی رویین‌تن، پرویز شیخ‌طادی، محمود گبرلو، سعید الهی، عبدالله علیخانی، امیررضا مافی، اصغر فارسی، علیرضا اسماعیلی، محمد حمیدی مقدم، هاشم میرزاخانی، مهدی آذرپندار، محمدرضا سوقندی، بهمن حبشی، عبدالحسین بدرلو، فریبا متخصص، محمدهادی قمیشی و ... و جمعی از نمایندگان مجلس، معاونان استانی و هنرمندان در تالار ایوان شمس برگزار شد.

در این مراسم پس از تلاوت قرآن و پخش سرود ملی جمهوری اسلامی، تیزر جشن ملی مهر سینما پخش شد.

در ادامه این مراسم که اجرای آن را محمد سلطانی مجری سرشناس رسانه ملی بر عهده داشت، گزارش تصویری برگزاری جشن ملی مهر سینما در استان‌ها به نمایش درآمد.


قادر آشنا، دبیر جشن ملی مهر سینما و معاون توسعه فناوری و اطلاعات سازمان سینمایی در ادامه این مراسم نیز ضمن خیر مقدم به مهمانان این رویداد سینمایی اظهار کرد: استفاده از ظرفیت تمام سینماگران استانی و تجلیل از آنها، در راستای سیاست‌های دولت و در امتداد ۲۲ سفر استانی وزیر، آنچنان مهم بود که وزیر فرهنگ جلسه شورای عالی سینما را در شب پیش از  روز ملی سینما(۲۱ شهریور) برگزار کرد.

وی با تاکید بر اینکه جشن مهر سینما با هدف کمک به کشف استعدادهای جدید و به منظور تقدیر از هنرمندان استانی است که امکان دیده شدن ندارند برگزار شده، اظهار داشت: در جشن مهر سینمای ایران از سینماداران، تهیه‌کنندگان، سینماداران و بازیگران و... تجلیل شده است.

آشنا با بیان اینکه اردیبهشت اولین جلسه پیرامون برگزاری دومین جشن مهر سینمای ایران تشکیل و شورای سیاست‌گذاری شکل گرفت، گفت: هر استانی به فراخور شرایط خود این جشن را برگزار کرد.

معاون توسعه فناوری و مطالعات سازمان سینمایی با بیان اینکه امسال جشن مهر سینمای ایران در ۳۱ استان برگزار شده گفت: این جشن در استان اصفهان به دلیل همزمانی با جایزه مصطفی با تاخیر برگزار می‌شود، در این مراسم از ۶۳ پیشکسوت استانی، ۵۸ ایثارگر، ۴۱ فیلنامه نویس، ۴۷ تصویربردار، ۳۴ تهیه‌کننده، ۱۸ آموزشگاه‌دار تقدیر شد و در نهایت از ۳۱ برگزیده به صورت ملی تقدیر خواهد شد.

وی همچنین تاکید کرد: در این جشن از استانداران برگزیده و وزیر نفت به دلیل همراهی همه جانبه از برگزاری جشن تقدیر شد.


آشنا درباره دلیل نامگذاری این جشن به نام جشن مهر سینمای ایران توضیح داد: اولین دلیل اینکه این جشن در روز ۲۱ شهریور، همزمان با جشن روز ملی سینما آغاز شد و از طرفی "مهر" به منزله شکوفایی علم و دانش، همزمان با شروع ایام تحصیل در نظر گرفته شده است.

وی تأکید کرد: این جشن، جشن مهرورزی حول محور سینماست و خوشحالم این اتفاق عینیت بخشیده شده و در زیر یک سقف حضور پیدا کرده‌ایم.

در ادامه مراسم هنرمندان برگزیده استانی در بخش ملی دومین جشن مهر سینمای ایران معرفی شدند.

لوح تقدیر و تندیس بخش ملی دومین دوره جشن مهر سینمای ایران، به همراه هدیه نقدی به قربانعلی طاهرفر کارگردان از استان آذربایجان شرقی، بیژن رحمتی فیلمساز از استان آذربایجان غربی، فرهاد قائمیان بازیگر از استان اردبیل، اردلان محمدی فیلمساز از استان اصفهان، محمدعلی عسگری کارگردان از استان البرز، مهدی نورمحمدی فیلمساز از استان ایلام، حسین صافی فیلمساز از استان بوشهر، رامبد رفیعی بازیگر از استان تهران، فریدون نجفی کارگردان از استان چهارمحال و بختیاری و محمد مهربان مدیر آموزشگاه آزاد سینمایی از استان خراسان جنوبی اهدا شد.

همچنین در این مراسم، رضا زاده فخار کارگردان از استان خراسان رضوی، نوح امانی فیلمساز از استان خراسان شمالی، امید مدحج فیلمساز از خوزستان، محسن قهرمانی مدیر جلوه‌های ویژه از استان زنجان، محمد شکیبا طراح صحنه از استان سمنان، سیمین سرابندی مستندساز از استان سیستان و بلوچستان، مهدی فقیه منفرد بازیگر از استان فارس، محمد برادران مدیرجلوه های ویژه از استان قزوین، احمدرضا داوری خلج فیلمساز از استان قم ،عدنان زندی کارگردان از استان کردستان، عباس بلوچی فیلمساز از استان کرمان، علیرضا فرخی فیلمساز استان کرمان جنوب، محمد پیری فیلمساز از استان کرمانشاه، سیدرضا محقق تهیه‌کننده از استان کهکیلویه و بویر احمد و مصطفی ربانی کارگردان از استان گلستان، لوح تقدیر و تندیس بخش ملی دومین دوره جشن مهر سینمای ایران، به همراه هدیه نقدی را دریافت کردند.

نادر معصومی نیک قلب فیلمساز از استان گیلان، فرود عوض‌پور فیلمساز از استان لرستان، یاسر طالبی کارگردان از استان مازندران، محمد طالبی فیلمساز از استان مرکزی، محمود شهبازی کارگردان از استان هرمزگان، امیر سماواتی تهیه‌کننده از استان همدان و محسن عباسی سرچشمه فیلمساز از استان یزد از دیگر برگزیدگان استانی در دومین جشن مهر سینمای ایران بودند.

عدنان زندی کارگردان برگزیده کردستان برگزاری جشن مهر سینمای ایران را راهی برای برقراری عدالت فرهنگی دانست و گفت: از رئیس سازمان سینمایی به دلیل توجه به سینمای بومی تشکر می‌کنم و امیدارم یک فیلم سینمایی بلند از کردستان ساخته شود.

سیدرضا محقق تهیه‌کننده برگزیده کهگیلویه و بویر احمد هم گفت: فرهنگ ما بیش از هر دوره تاریخی نیاز به جهاد دارد و باید به عنوان یک دغدغه، هنرمندان باید پاسداری ملی را در راس کارهای خود قرار دهند.

در ادامه مراسم اجرای موسیقی با حضور خواننده ملی مجید اخشابی صورت گرفت و سپس تیزر یادبود هنرمندان درگذشته سینمایی به نمایش درآمد.


در ادامه محمد خزاعی معاون وزیر و رئیس سازمان سینمایی کشور با حضور روی سن اظهار کرد: خیلی خوشحالم که امشب در کنار هنرمندان استانی، استانداران، معاونان وزیر، نمایندگان مجلس و وزیر نفت که همیشه همگام و همراه سینما بودند، حضور دارم.

وی افزود: شاید سالیان سال بود با حضور هنرمندان شهرستانی چنین مراسمی در تهران ندیده بودم، به همین جهت از تمامی معاونان سازمان سینمایی برای شور‌ و نشاطی که در سراسر کشور ایجاد کردند، تشکر می‌کنم.

رئیس سازمان سینمایی با بیان اینکه ما در عرصه استانی، ملی و بین‌المللی طرح‌ها و برنامه‌های خوبی داریم، گفت: برخی از این برنامه‌ها اجرا شده و برخی دیگر‌در حال اجراست.

خزاعی با اشاره به مشکلاتی که در استان‌ها وجود داشته، گفت: در همین راستا و برای مرتفع کردن این مشکلات برنامه ای ۱۴ گانه را مدون کردم. 

وی با اشاره به برنامه‌های سازمان سینمایی برای استان‌ها گفت: افزایش حمایت از فیلم کوتاه مستند و سینمایی و تجهیز دفاتر سینمای جوان در سراسر کشور با اعتباری بالغ بر ۱۸۰ میلیارد تخصیص اعتبار تا پایان سال از جمله برنامه‌های ۱۴ گانه سازمان سینمایی است.

وی افزود: توسعه زیرساخت‌های استانی در مناطق محروم، آموزش رایگان سینمای جوان برای ۲۰ استان پس از ۲۰ سال، تأسیس ۱۱۰ کتابخانه تخصصی در حوزه سینما و حل مشکل مسکن هنرمندان در سراسر کشور از دیگر برنامه های سازمان سینمایی است.

خزاعی تدوین آیین نامه های استانی و حل مشکل کارگردانان و تهیه‌کنندگان استانی را از دیگر برنامه‌های خود عنوان کرد و گفت: آموزش آنلاین و آفلاین فیلمسازی و مستندسازی، تأسیس امور استان‌ها و راه‌اندازی شورای عالی سینما در استان‎ها از دیگر برنامه‌هایی است که دنبال می‌کنیم، ضمن اینکه به دنبال حل مشکلات هنرمندان در صندوق هنر هم هستیم.

رئیس سازمان سینمایی کشور گفت: در پایان به عهدی که با سینماگران ملی استانی و بین‌المللی بستیم، پایبندیم، سینمای ما سینمای پرمخاطبی است و در همین سه‌شنبه‌ای که گذشت، یکی از پرمخاطب‌ترین روزهای سینما را داشتیم که امیدواریم این روال ادامه یابد.

وی ادامه داد: امروز سینمای ایران در ساخت آینده کشور نقش خواهد داشت. شعار ما تحقق عدالت فرهنگی  برای همه کشور است. تیم سازمان سینمایی با همگرایی جهادی بر عهدی که بسته‌ایم برای توسعه سینمای ایران در ابعاد ملی پایبند است.

خزاعی عنوان کرد: همه ما امروز به فیلمساز یا علاقه‌مند به سینمایی که در سراوان، چاراویماق، بهمعی و غیره زندگی می‌کند مسئولیم. همچنان که در قبال سینماگران پیشکسوت و هنرمندان در تهران یا کلانشهرها مسئولیم و باید پاسخگوی همه آنها باشیم.

وی در خصوص مصوبات شورای عالی سینما گفت: در این شورا که در سرفصل های مختلف در حوزه های توسعه زیرساخت، عدالت فرهنگی، فناوری‌های نوین، تقویت و احیای سینمای بومی، حمایت از رویدادهای استانی و تولید مشترک مصوب شده است انقلاب و تحول بزرگی را در سینمای ایران شاهد خواهیم بود.

رئیس سازمان سینمایی کشور ادامه داد: سینمای ایران روزهای خوبی را سپری می‌کند و از بحران مخاطب عبور کرده‌ایم. اگر ‌صف‌های طولانی مخاطب را نمی‌بینیم به دلیل خرید بلیط از طریق سمفاست.

وی افزود: ما طرح‌های اساسی را آغاز کرده‌ایم که بخشی از آنها در حوزه‌های مختلف به ثمر رسیده است و ۲۲۱‌امین سالن سینما در دولت جدید همین چند روز پیش افتتاح شده است البته این به معنای رفع همه مشکلات سینما نیست. ‌سینما امروز حرف های زیادی برای حضور در گفتمان جهانی دارد. سینما مبتنی بر هویت ملی اخلاق‌مداری و خانواده محوری مولفه‌هایی که جهان امروز ‌و بشریت به آن نیاز دارد و اگر این مولفه‌ها از سینمای ما رخت ببندد تنزل پیدا خواهد کرد.

سپس محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در این رویداد گفت: جشن مهر سینمای ایران از ابتکارات سازمان سینمایی است که از سال گذشته در راستای برقراری عدالت فرهنگی برگزار می‌شود.

وی در ادامه اظهار داشت: برای اینکه همه استان‌ها بتوانند محلی برای ارائه شخصیت‌های برجسته و موفق‌شان داشته باشند این جشن برگزار می‌شود.

اسماعیلی با بیان اینکه امسال با رشد قابل توجهی از تولیدات در استان‌ها، شاهد برگزاری مراسم هستیم، گفت: در دولت نگاه توسعه جدی به فرهنگ و هنر در همه بخش‌ها وجود دارد و همه بخش‌های مهم در دولت در کنار مدیریت فرهنگ و هنر قرار گرفته‌اند.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به اینکه تقدیر از وزیر نفت به این دلیل بود که این وزارتخانه در راستای مسئولیت اجتماعی، بیشترین حمایت را از این حوزه داشته است، یادآور شد: حمایت ۱۸۰ میلیاردی از خانه سینمای جوان هم از محل مسئولیت اجتماعی این وزارتخانه بود.

اسماعیلی با بیان اینکه در راس همه وزرا، شخص رئیس جمهور پشتیبان فرهنگ و هنر است، به گزارشی که در هیات دولت در این زمینه داشته اشاره کرد و گفت:  سینمای ما پر رونق‌ترین دوره، در دوره های اخیر خود را پشت سر می‌گذارد و جدول فروش نشان از آمار بالای فروش دارد.

وی ادامه داد: این میزان رشد مخاطب در فاصله کوتاه اعجاب آور است و برای اولین بار یک فیلم پویانمایی رتبه اول را در فروش بدست آورده است.

وزیر فرهنگ با اعلام این خبر که از فردا جشنواره فیلم کودک و نوجوان در اصفهان بعد از مدت‌ها برگزار می‌شود، تاکید کرد: این جشنواره با حضور قوی سینمای بین‌المللی خواهد بود.

به گفته وی در کنار توجه به سینمای استان‌ها که به ساخت ۲۲۱ سالن سینما در دوسال اخیر منجر شد،  در جلسه اخیر شورای عالی سینما، مقرر شد در شهرستان‌های بالای ۱۰۰ هزار نفر سینما بسازیم.

وی افزود: ساخت پردیس سینمایی در یاسوج در اسرع وقت در دستور کار قرار گرفته است.

اسماعیلی با اشاره به اینکه برخی می‌گویند عصر سالن های سینما به پایان رسیده است، گفت: اما سینما تنها برای تماشای فیلم نیست، سینما کانون مهر و محبت و کنارهم بودن خانواده‌ها است. در برخی کشورها با جمعیت مشابه ۳ هزار سالن سینما وجود دارد که این رقم در واقع ۶ برابر سالن‌های ماست.

وی ادامه داد: چند روز پیش با ابلاغ یک مصوبه همه سازندگان مجموعه‌های فرهنگی هنری و کتابخانه‌ها حائز معافیت صد درصدی مالیاتی شدند، به این منظور که فضای فرهنگی هنری پررونق شود.

 اسماعیلی با تاکید بر اینکه حوزه سینما پرکار است و فیلم‌های زیادی آماده حضور در جشنواره هستند، اظهار داشت: دو شب گذشته در بیست و یکمین جشنواره آیینی سنتی در گرگان اعلام کردیم که به توسعه انجمن‌های سینمای جوان بودجه تخصیص داده شد.

وی ادامه داد: سرانه بودجه در نظر گرفته شده بالا و قابل مقایسه با گذشته نیست، برای هریک از انجمن ها یک میلیارد تومان در نظر گرفته شده است.

اسماعیلی در پایان گفت: فضای استان‌ها باید متحول شود، عدالت فرهنگی امروز شعار ما نیست بلکه کارنامه ما در حوزه فرهنگ و هنر است و اهالی فرهنگ و هنر روزهای پرشکوه‌تری را تجربه خواهند کرد.

در آیین اختتامیه این رویداد سینمایی، مدیران برگزیده انجمن سینمای جوانان ایران معرفی شدند.

در همین راستا لوح تقدیر و تندیس بخش ملی دومین دوره جشن مهر سینمای ایران به همراه هدیه نقدی به محمدتقی عسگری مدیر دفتر انجمن سینمای جوان تهران، سیدوحید حسینی مدیر برگزیده دفتر انجمن سینمای جوان مشهد و سیدمرتضی احمدی، مدیر دفتر انجمن سینمای جوان اصفهان اهدا شد.

همچنین در بخش تقدیر از فیلمسازان کوتاه برتر، لوح تقدیر و تندیس بخش ملی دومین دوره جشن مهر سینمای ایران، به همراه هدیه نقدی به محمد پایدار فیلمساز انقلابی و موفق در حوزه فیلم کوتاه و ساخت تیزرهای فرهنگی تقدیم شد.

وی حضور موفقی در جشنواره فیلم کوتاه تهران با فیلم «نوشابه مشکی» داشت که منجر به کسب جایزه بهترین کارگردانی و بهترین فیلم از نگاه تماشاگران شد.

محمد ثریا فیلمساز موفق استان یزد در حوزه فیلم کوتاه به دلیل حضور مستمر در پشت صحنه سینما، حضور فعال و موفق در جشنواره سی و نهم فیلم کوتاه تهران، لوح تقدیر و تندیس بخش ملی دومین دوره جشن مهر سینمای ایران را از آن خود کرد.

وی با فیلم «برنو» با فضای بومی‌گرایی موفق به کسب سیمرغ بلورین چهل و یکمین جشنواره فیلم فجر شد.

همچنین در این بخش مسعود دهنوی، فیلمساز انقلابی و فعال در حوزه فیلم مستند برگزیده شد.

وی فیلم موفق «سفر دور دنیای ناو گروه دریایی ارتش» و حضور فعال در جشنواره فیلم کوتاه تهران با فیلمی تأثیر گذار با موضوع روحانیت را در کارنامه خود دارد.

لوح تقدیر و تندیس بخش ملی دومین دوره جشن مهر سینمای ایران به همراه هدیه نقدی به محمد خیراندیش انیماتور  برگزیده از استان تهران، به عنوان مدرس موفق سینمایی، طراح موفق کاراکتر و مبانی انیمیشن و کارگردان دو فیلم سینمایی - پویا نمایی «فهرست مقدس» و «پسر دلفینی» رسید.

همچنین عباس عسگری انیماتور برگزیده از استان کرمان، فعال در حوزه انیمیشن و تولید فیلم بلند انیمیشن «لوپتو» با همکاری هنرمندان استان کرمان، لوح تقدیر و تندیس بخش ملی دومین دوره جشن مهر سینمای ایران به همراه هدیه نقدی را از آن خود کرد.

وی حضور موفقی در جشنواره بین المللی فیلم کودک و نوجوان اصفهان داشته و پروانه زرین بهترین دستاورد فنی و هنری را دریافت کرده است.

در این مراسم محبوبه کلایی انیماتور  برگزیده از استان قم و فعال در حوزه انیمیشن هم موفق به دریافت لوح تقدیر و تندیس بخش ملی دومین دوره جشن مهر سینمای ایران به همراه هدیه نقدی شد.

وی حضور فعالی در جشنواره های داخلی و خارجی و کسب جوایز اصلی داشته است.

در بخش مستندسازان برتر لوح تقدیر و تندیس بخش ملی دومین دوره جشن مهر سینمای ایران، به همراه هدیه نقدی به محمدرضا خوش فرمان مستند ساز استان تهران، به دلیل استمرار در روایت فرهنگ‌های بومی کشور، به ویژه استان سیستان و تعامل با مراکز تولید و فیلم سازان و جشنواره ها تعلق گرفت.

همچنین لوح تقدیر و تندیس بخش ملی دومین دوره جشن مهر سینمای ایران، به همراه هدیه نقدی به مسعود زارعیان مستندساز استان خراسان رضوی به‌ دلیل فعالیت مستمر و به کارگیری ظرفیت و مسائل استان خراسان در روایت تولید فیلم مستند و آموزش نیروهای مستعد جوان در سال‌های اخیر اهدا شد.

در این مراسم لوح تقدیر و تندیس جشنواره به همراه جایزه نقدی به بهروز نورانی‌پور مستندساز استان تهران به دلیل حضور موفق در فعال کردن ظرفیت‌های مسئله محور در سینمای مستند و حضور دائمی و موفق در عرصه تولید و جشنواره های داخلی و خارجی تعلق گرفت.

در بخش ملی دومین دوره جشن مهر سینمای ایران، لوح تقدیر و تندیس بخش ملی دومین دوره جشن مهر سینمای ایران، به همراه هدیه نقدی به سازمان سینمایی سوره حوزه هنری، به‌عنوان نهاد فعال در حوزه توسعه زیر ساخت سینمایی، سیدابراهیم عامریان، برای تهیه‌کنندگی فیلم سینمایی «فسیل» به عنوان پرفروشترین فیلم سینمایی و حامد عنقا برای تهیه‌کنندگی فیلم سینمایی «غریب» به‌ عنوان پرفروش‌ترین فیلم سینمایی دفاع مقدس اهدا شد.

محمدامین همدانی، برای تهیه‌کنندگی فیلم سینمایی -پویا نمایی «پسر دلفینی» به‌عنوان پروفروش‌ترین فیلم کودک و نوجوان، لوح تقدیر و تندیس بخش ملی دومین دوره جشن مهر سینمای ایران را به همراه جایزه نقدی دریافت کرد.

همچنین لوح تقدیر و تندیس بخش ملی دومین دوره جشن مهر سینمای ایران، به همراه هدیه نقدی به کامران حجازی برای تهیه‌کنندگی فیلم سینمایی «کت چرمی» به‌عنوان پرفروش‌ترین فیلم اجتماعی و خانواده اهدا شد‌.  

محمود بابایی، تهیه‌کننده فیلم سینمایی «بدون قرار قبلی»، به‌عنوان پرفروش‌ترین فیلم دینی لوح تقدیر و تندیس بخش ملی دومین دوره جشن مهر سینمای ایران را به همراه جایزه نقدی دریافت کرد.

همچنین لوح تقدیر و تندیس بخش ملی دومین دوره جشن مهر سینمای ایران، به همراه جایزه نقدی به محمد امین همدانی، تهیه کننده فیلم سینمایی - پویا نمایی "پسر دلفینی" ، به‌عنوان موفق ترین فیلم در حوزه کودک و نوجوان تعلق گرفت.

در بخش تقدیر از پیشکسوتان، لوح تقدیر و تندیس بخش ملی دومین دوره جشن مهر سینمای ایران به همراه هدیه نقدی به «عبدالله علیخانی» تهیه‌کننده و پخش‌کننده فیلم، «قاصد اشرفی» سینمادار پیشکسوت سینمای ایران، «هوشنگ توکلی» بازیگر پیشکسوت، «رضا صفایی فر» بازیگر سینما و «رضا ایرانمنش» هنرمند ایثارگر اهدا شد.

همچنین تندیس ویژه دومین دوره جشن ملی «مهر سینمای ایران» به «جواد اوجی» وزیر نفت به دلیل تفقد و توجه به حوزه فعالیت ها، تولیدات و توسعه زیر ساخت های سینمایی اهدا شد.  

در بخش استانداران برگزیده لوح تقدیر و تندیس بخش ملی دومین دوره جشن مهر سینمای ایران به محمد مهدی فداکار ،  استاندار کرمان، به‌عنوان استاندار برتر در حوزه توسعه زیر ساخت های سینمایی _حمایت از رویدادهای سینمایی و اهتمام در اجرایی کردن تفاهمنامه های فی مابین استان و سازمان امور سینمایی و سمعی و بصری تعلق گرفت.

مهران فاطمی استاندار یزد، نیز به عنوان استاندار برتر در حوزه توسعه زیر ساخت‌های سینمایی – حمایت از رویدادهای سینمایی و اهتمام در اجرایی کردن تفاهمنامه های فی مابین استان و سازمان امور سینمایی و سمعی و بصری،  شایسته دریافت لوح تقدیر و تندیس بخش ملی دومین دوره جشن مهر سینمای ایران شناخته شد‌.

همچنین لوح تقدیر و تندیس بخش ملی دومین دوره جشن مهر سینمای ایران، به سیدعلی احمدزاده، استاندار کهکیلویه و بویراحمد به عنوان استاندار برتر در حوزه توسعه زیر ساخت های سینمایی – حمایت از رویدادهای سینمایی و اهتمام در اجرایی کردن تفاهمنامه های فی مابین استان و سازمان امور سینمایی و سمعی و بصری اهدا شد.

لینک کوتاه
خزاعی: اعلام ۱۴ اقدام مهم در حوزه استان‌ها/ به عه... https://cinemaorg.ir/n/a1f54289
اخبار برگزیده

خزاعی: اعلام ۱۴ اقدام مهم در حوزه استان‌ها/ به عهدمان برای رشد سینما و توسعه عدالت فرهنگی پایبندیم

آغاز فصلی تازه/ نباید تفاهمنامه در سطح امضا و کاغذ باقی بمانند

امضای تفاهمنامه گسترش همکاری سینمایی میان ایران و ازبکستان

لزوم گسترش همکاری‌های سینمایی با اهتمام به مشترکات تاریخی، تمدنی و آئینی/ سفر محمد خزاعی به تاشکند

محمدمهدی اسماعیلی: همه دیدگاه‌ها و سلایق را به رسمیت می‌شناسیم/تنوع سلیقه موجب پایایی هنر و سینماست/همه عضو یک خانواده هستیم / محمد خزاعی: وظیفه سازمان سینمایی صیانت از سینماست/ با عوامل فیلم‌های بدون مجوز و ضد ملی دیگر همکاری نخواهیم داشت

سیاست‌ها و برنامه‌های سازمان سینمایی در حوزه سینمای استان‌ها /از تلاش برای ایجاد معاونت سینمایی در استان ها و بسترسازی برای افزایش مخاطب تا تقویت نگاه ملی در سینما

«سینمای ملی» با بی‌اعتمادسازی مردم‌ تخریب می‌شود/ جریان‌شنایی رسالت اصلی روابط عمومی‌ها

تقدیر از برگزیدگان/ خزاعی: فجر به آغوش بچه‌های انقلاب بازگشت

معرفی هیات داوران بخش بین الملل فجر41

معرفی هیات داوران چهل و یکمین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر