دسته بندی:
۱۴۰۳/۴/۳۱ / ۱۶:۰۰
اشتراک گذاری پرینت

پیام رئیس سازمان سینمایی به جشنواره فیلم کوثر

جشنواره فیلم کوثر ضرورت امروز جامعه

جایگاه زن، مادر و خانواده و نقش بی‌بدیل آن‌ها در شکل گیری، توانمندسازی و قوام و دوام جوامع در طول تاریخ برجسته و انکارناشدنی است.

به گزارش روابط عمومی جشنواره بین‌المللی فیلم کوثر، در جهان پرآشوب امروز نیز، که جریان استحماری شخصیت زن با تفکر سرمایه‌داری به عنوان گفتمان غالب جامعه غربی در حال گسترش است، بررسی، واکاوی و روایت نقش زن در زیست مدرن از طریق فرآیندهای رسانه ای مدرن از جمله سینما ضرورتی مهم تلقی می‌شود.

زن به عنوان تکیه‌گاه بزرگ و یگانه خانواده حضور و وجودی حیاتی در تکوین، استحکام و ایستادگی جوامع و تربیت نسل‌های تازه ایفا می‌کند که باید آن را ارج نهاد و به بالندگی و شکوفایی آن کمک کرد.

 در حوزه تمدنی جهان اسلام این نقش آن‌چنان، پرقدرت، گرانمایه و قواره‌مند تعریف شده است که باید آن را الگویی بدیع از نقش‌ و حضور زنان تمدن‌ساز در حوزه‌های مختلف دانست.

بی‌گمان، جشنواره فیلم کوثر با نگاه روایت‌گری و جستجو‌گرانه به زندگی زنان ایثارگر مقاوم در سینمای ایران و حوزه مقاومت پنجره‌ای تازه به این افق گشوده است.

این رویداد ارزشمند از آنجا که می‌کوشد به نقش زنان و معرفی ظرفیت‌های موجود جامعه هنری جهت کاهش آسیب‌های اجتماعی به ویژه تهاجم نرم دشمن بپردازد، در زمانه کنونی یک ضرورت فرهنگی و هنری محسوب می‌شود.

با این چشم انداز، باید گفت از آنجا که جشنواره فیلم کوثر به موضوعات بنیادینی چون سبک زندگی ایرانی اسلامی و پوشش الگوی زنان ایثارگر انقلاب و جبهه مقاومت پرداخته و نقش آنان را در عرصه‌های مختلف علمی، اجتماعی و سیاسی در برهه‌های گوناگون مورد واکاوی قرار می‌دهد، می‌تواند منشا تحولات و اثرات بسیاری در این زمینه باشد.

جشنواره فیلم کوثر با اهداف و چشم اندازهای گوناگونی که برای خود تعریف کرده، فصل تازه‌ای از روایت‌گری زنان در جبهه مقاومت و انقلاب اسلامی گشوده است که باید آن را قدر دانست و در جهت غنی‌سازی آن اهتمام ورزید.


لینک کوتاه
جشنواره فیلم کوثر ضرورت امروز جامعه https://cinemaorg.ir/n/3dbc1de2
اخبار برگزیده

خزاعی: اعلام ۱۴ اقدام مهم در حوزه استان‌ها/ به عهدمان برای رشد سینما و توسعه عدالت فرهنگی پایبندیم

آغاز فصلی تازه/ نباید تفاهمنامه در سطح امضا و کاغذ باقی بمانند

امضای تفاهمنامه گسترش همکاری سینمایی میان ایران و ازبکستان

لزوم گسترش همکاری‌های سینمایی با اهتمام به مشترکات تاریخی، تمدنی و آئینی/ سفر محمد خزاعی به تاشکند

محمدمهدی اسماعیلی: همه دیدگاه‌ها و سلایق را به رسمیت می‌شناسیم/تنوع سلیقه موجب پایایی هنر و سینماست/همه عضو یک خانواده هستیم / محمد خزاعی: وظیفه سازمان سینمایی صیانت از سینماست/ با عوامل فیلم‌های بدون مجوز و ضد ملی دیگر همکاری نخواهیم داشت

سیاست‌ها و برنامه‌های سازمان سینمایی در حوزه سینمای استان‌ها /از تلاش برای ایجاد معاونت سینمایی در استان ها و بسترسازی برای افزایش مخاطب تا تقویت نگاه ملی در سینما

«سینمای ملی» با بی‌اعتمادسازی مردم‌ تخریب می‌شود/ جریان‌شنایی رسالت اصلی روابط عمومی‌ها

تقدیر از برگزیدگان/ خزاعی: فجر به آغوش بچه‌های انقلاب بازگشت

معرفی هیات داوران بخش بین الملل فجر41

معرفی هیات داوران چهل و یکمین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر