دسته بندی:
۱۳۹۹/۹/۴ / ۱۴:۲۳
اشتراک گذاری پرینت

نگاهی به برگزاری مجازی جشنواره فیلم کوتاه تهران/ سینمای کوتاه میزبان همه مردم شد

جشنواره‌ای که بیشترین جامعه آماری آن را جوانان تشکیل داده‌اند و در طول دوره‌های مختلف برگزاری آن سبب معرفی و رشد جوانان با استعداد و خلاقی شده است.


به گزارش ستاد خبری سی و هفتمین جشنواره بین المللی فیلم کوتاه تهران به نقل از جوان آنلاين، برای جوانانی که با شورو اشتیاق وصف نشدنی وارد عرصه فیلمسازی می‌شوند؛ جشنواره‌ها همواره مامنی برای دیده شدن و آموختن است. جوانانی که با اندیشه‌های تازه و بدیع جهانی بینی نسل تازه جامعه خود را به دنبال دارند و در پی کشف و شهود چگونه زیستن هستند.

در این بین جشنواره فیلم کوتاه بیش از جشنواره‌های دیگر این فرصتی را برای آنان مهیا می‌کند.جشنواره‌ای که بیشترین جامعه آماری آن را جوانان تشکیل داده اند و در طول دوره‌های مختلف برگزاری آن سبب معرفی و رشد جوانان با استعداد و خلاقی شده است. 

بحران کرونا اکنون جهان را تحت تاثیر خود قرار داده وسبب بروز محدودیت‌هایی برای بشرشده است. اما مگر می‌شود جاده رشد و بالندگی را مسدود کرد و این امکان را از جوانان سلب نمود؟ برگزاری جشنواره فیلم کوتاه تهران به صورت آنلاین چندین فرصت جامع را برای علاقه‌مندان به سینما فراهم کرد که مهم‌ترین آن بهره مندی فیلمسازان هر نقطه ایران از نشست‌های تخصصی این رویداد بود. 

نشست‌هایی که با چندین برابر مخاطب نسبت به سال‌های گذشته به صورت منظم از هفتم تا هفدهم آبان، هرشب در دو نوبت (ساعت ۲۰ و ۲۲ ) برگزار شد. بر خلاف این که در دوره‌های گذشته علاقه‌مندان برای حضور در نشست‌ها باید هزینه‌ای پرداخت می‌کردند در این دوره با برگزاری نشست‌ها به صورت آنلاین در لایو اینستاگرام این فرصت به صورت رایگان برای آنان فراهم شد. ضمن این که با قرار گیری فیلم این نشست‌ها در صفحه اینستاگرام انجمن سینمای جوانان ایران امکان دسترسی سهل و آسان این محتوا‌های آموزشی در آینده نیز برای مخاطبان فراهم شده است. 

مباحث این نشست‌ها به شیوه‌ای برنامه ریزی شده که تمام شاخصه را در بر بگیرد ومحتوای آموزشی جامع‌ای را برای علاقه‌مندان فراهم نماید. گفتگو‌هایی که با برجسته‌ترین سینماگران و کارشناسان ایران و جهان صورت گرفت و اتفاقی کم سابقه در این باره بود. یکی از این افراد داریوش خنجی فيلمبردار ایرانی الاصل است که تا کنون با برجسته‌ترین کارگردانان سینمای جهان همچون رومن پولانسکی، دیوید فینچر، وودی آلن، برناردو برتولوچی، وونگ کار وای، میشائل هانِکه و سیدنی پولاک همکاری داشته است. تجربیات او درباره سینما و نوع نگاهش به فیلمسازی و تصویربرداری از نکاتی بود که مورد توجه فیلمسازان استان‌ها قرار گرفت و پربازدیدترین نشست این جشنواره محسوب شد. 

در پایان باید خاطر نشان کرد که این دوره در زمینه اطلاع رسانی نیز توانست عملکرد مطلوبی داشته باشد و تمامی اخبار و مطالب پیرامون جشنواره به صورت منظم وبه موقع به اطلاع مخاطبان رسید. این جشنواره با رویکرد جوانانه خود همواره نبض سینمای ایران محسوب می‌شود که توانسته است متولی کشف استعداد‌های پرتوان برای سینما باشد. امید که در سال‌های آتی بدون دغدغه‌هایی همچون بحران کرونا با گام‌هایی استوارتر در این مسیر قدم بردارد. 

 

لینک کوتاه
نگاهی به برگزاری مجازی جشنواره فیلم کوتاه تهران/ س... https://cinemaorg.ir/n/eedc55f6
اخبار برگزیده

خزاعی: اعلام ۱۴ اقدام مهم در حوزه استان‌ها/ به عهدمان برای رشد سینما و توسعه عدالت فرهنگی پایبندیم

آغاز فصلی تازه/ نباید تفاهمنامه در سطح امضا و کاغذ باقی بمانند

امضای تفاهمنامه گسترش همکاری سینمایی میان ایران و ازبکستان

لزوم گسترش همکاری‌های سینمایی با اهتمام به مشترکات تاریخی، تمدنی و آئینی/ سفر محمد خزاعی به تاشکند

محمدمهدی اسماعیلی: همه دیدگاه‌ها و سلایق را به رسمیت می‌شناسیم/تنوع سلیقه موجب پایایی هنر و سینماست/همه عضو یک خانواده هستیم / محمد خزاعی: وظیفه سازمان سینمایی صیانت از سینماست/ با عوامل فیلم‌های بدون مجوز و ضد ملی دیگر همکاری نخواهیم داشت

سیاست‌ها و برنامه‌های سازمان سینمایی در حوزه سینمای استان‌ها /از تلاش برای ایجاد معاونت سینمایی در استان ها و بسترسازی برای افزایش مخاطب تا تقویت نگاه ملی در سینما

«سینمای ملی» با بی‌اعتمادسازی مردم‌ تخریب می‌شود/ جریان‌شنایی رسالت اصلی روابط عمومی‌ها

تقدیر از برگزیدگان/ خزاعی: فجر به آغوش بچه‌های انقلاب بازگشت

معرفی هیات داوران بخش بین الملل فجر41

معرفی هیات داوران چهل و یکمین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر