دسته بندی:
۱۳۹۹/۹/۱۴ / ۰۱:۴۷
اشتراک گذاری پرینت

پوران درخشنده جایزه جشنواره فیلم «گلوبال» هند را گرفت

پوران درخشنده به دلیل تلاش‌های صادقانه در طی سال‌های مداوم کار در حوزه سینما و در ارتباط با مردم؛ جایزه سیزدهمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم «گلوبال» در کشور هندوستان را دریافت کرد.

سیزدهمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم «گلوبال» Global با آثار کارگردان ۸۰ کشور جهان؛ در روزهای ۶ تا ۸ آذر ماه جاری (۲۶ تا ۲۸ نوامبر ۲۰۲۰) به صورت آنلاین در کشور هندوستان برگزار شد و پوران درخشنده کارگردان باتجربه و سرشناس سینمای ایران که با تمام آثار سینمای‌اش به نمایندگی از سینمای ایران در این رویداد سینمایی حضور داشت؛ به دلیل تلاش‌های صادقانه در طی سال‌های مداوم کار در حوزه سینما و در ارتباط با مردم؛ جایزه این دوره جشنواره را از آن خود کرد.

مراسم اختتامییه سیزدهمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم «گلوبال» در روز جمعه ۷ آذر ماه جاری (۲۷ نوامبر ۲۰۲۰) در کشور هندوستان برگزار شد و جوایز این دوره از جشنواره، به برندگان بخش‌های مختلف اهدا شد.

جشنواره بین‌المللی فیلم «گلوبال» که هر ساله با همت «مروه استودیو» Marwah Studios برگزار می‌شود؛ یکی از بزرگترین جشنواره‌های فیلم در جهان به‌شمار می‌رود که جوهره و قدرت سینما را با همگرایی با جامعه جهانی در ارتباط با فیلمسازان دانشجو، علاقمندان به سینما و همچنین سینماگران جشن می‌گیرد و ایده اصلی آن، هم پرداخت حرفه‌ای داستانی مناسب است، که از طریق یک فیلم سینمایی درخشان، مخاطبان جهانی را نیز با خود همراه کند.

پوران درخشنده در حال حاضر، در مرحله پیش تولید فیلم سینمایی «هیس! پسرها گریه نمی‌کنند» قرار دارد؛ تا به همراه عوامل حرفه‌ایش در شرایط مناسب و بر اساس رعایت تمام دستورالعمل‌های بهداشتی، به‌زودی شروع به فیلمبرداری آن کنند.


منبع: ایرنا

لینک کوتاه
پوران درخشنده جایزه جشنواره فیلم «گلوبال» هند را گ... https://cinemaorg.ir/n/ec59f7ce
اخبار برگزیده

خزاعی: اعلام ۱۴ اقدام مهم در حوزه استان‌ها/ به عهدمان برای رشد سینما و توسعه عدالت فرهنگی پایبندیم

آغاز فصلی تازه/ نباید تفاهمنامه در سطح امضا و کاغذ باقی بمانند

امضای تفاهمنامه گسترش همکاری سینمایی میان ایران و ازبکستان

لزوم گسترش همکاری‌های سینمایی با اهتمام به مشترکات تاریخی، تمدنی و آئینی/ سفر محمد خزاعی به تاشکند

محمدمهدی اسماعیلی: همه دیدگاه‌ها و سلایق را به رسمیت می‌شناسیم/تنوع سلیقه موجب پایایی هنر و سینماست/همه عضو یک خانواده هستیم / محمد خزاعی: وظیفه سازمان سینمایی صیانت از سینماست/ با عوامل فیلم‌های بدون مجوز و ضد ملی دیگر همکاری نخواهیم داشت

سیاست‌ها و برنامه‌های سازمان سینمایی در حوزه سینمای استان‌ها /از تلاش برای ایجاد معاونت سینمایی در استان ها و بسترسازی برای افزایش مخاطب تا تقویت نگاه ملی در سینما

«سینمای ملی» با بی‌اعتمادسازی مردم‌ تخریب می‌شود/ جریان‌شنایی رسالت اصلی روابط عمومی‌ها

تقدیر از برگزیدگان/ خزاعی: فجر به آغوش بچه‌های انقلاب بازگشت

معرفی هیات داوران بخش بین الملل فجر41

معرفی هیات داوران چهل و یکمین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر