دسته بندی:
۱۴۰۱/۳/۹ / ۱۳:۵۸
اشتراک گذاری پرینت

نجمه هاشم‌الحسینی:

دغدغه مادران کارگر را دارم/ «چرخ خیاطی» فانتزی است

کارگردان انیمیشن «چرخ خیاطی» معتقد است درهای مرکز گسترش برای کشف استعدادهای جوان باز است.

به گزارش ارتباطات و اطلاع رسانی مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی، نجمه هاشم‌الحسینی کارگردان انیمیشن هشت دقیقه‌ای «چرخ خیاطی»، محصول مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی که برای حضور در دوازدهمین جشنواره پویانمایی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان انتخاب شده، درباره این انیمیشن گفت: «چرخ خیاطی» درباره مادر و دختری‌ است که در یک کارگاه خیاطی حضور دارند، مادر با چرخ خیاطی‌اش که قدیمی ا‌ست مشکل دارد و دختر می‌خواهد به مادر کمک کند.

او درباره ایده شکل‌گیری «چرخ خیاطی» گفت: همیشه دغدغه زنان کارگر و کار کردن‌شان باوجود داشتن فرزند و اضطرابی را که برای سرپرستی خانواده با خود حمل می‌کنند، داشته‌ام، اما داستان «چرخ خیاطی» را بیشتر به سمت تخیل و دنیای فانتزی پیش برده‌ام. دوست دارم مخاطب از تماشای آن لذت ببرد و به زاویه دید بچه‌ها در این شرایط نزدیک شود.

این کارگردان درباره وضعیت فعلی انیمیشن تاکید کرد: ما در زمینه انیمیشن‌های تلویزیونی بسیار پیشرفت کرده‌ایم و انیمیشن‌های کوتاه و تجربی همچنان فکرهای هنرمندانه‌ای دارند. اما انیمیشن‌های سینمایی و پروژه‌هایی که زمان زیادی صرف ساختشان شده، چندان موفق نیستند.
به گفته هاشم‌الحسینی؛ علت توفیق نیافتن انیمیشن‌های بلند ایرانی را می‌توان در ایده و فیلمنامه و نگرانی‌های اقتصادی از نظر گیشه یافت که منجر به نادیده گرفتن ایده‌های اصیل و ایرانی ما می‌شود.

کارگردان انیمیشن «چرخ خیاطی» درباره تاثیر مرکز گسترش در جایگاه امروزی انیمیشن گفت: مرکز گسترش از چند سال گذشته سعی دارد درها را برای ایده‌های جدید باز کند و تنوع را هم درنظر می‌گیرد. موفق بودن چند کار تجربی در جشنواره‌های خارج از کشور باعث شده است که مرکز به این ایده‌ها بیشتر توجه کند. اگر نیروهای جوان‌تر بتوانند استقلال خود را در حمایتی که از آن‌ها می‌شود حفظ کنند، آینده خوبی را برای انیمیشن خواهیم دید.


لینک کوتاه
دغدغه مادران کارگر را دارم/ «چرخ خیاطی» فانتزی است https://cinemaorg.ir/n/1b98900d
اخبار برگزیده

خزاعی: اعلام ۱۴ اقدام مهم در حوزه استان‌ها/ به عهدمان برای رشد سینما و توسعه عدالت فرهنگی پایبندیم

آغاز فصلی تازه/ نباید تفاهمنامه در سطح امضا و کاغذ باقی بمانند

امضای تفاهمنامه گسترش همکاری سینمایی میان ایران و ازبکستان

لزوم گسترش همکاری‌های سینمایی با اهتمام به مشترکات تاریخی، تمدنی و آئینی/ سفر محمد خزاعی به تاشکند

محمدمهدی اسماعیلی: همه دیدگاه‌ها و سلایق را به رسمیت می‌شناسیم/تنوع سلیقه موجب پایایی هنر و سینماست/همه عضو یک خانواده هستیم / محمد خزاعی: وظیفه سازمان سینمایی صیانت از سینماست/ با عوامل فیلم‌های بدون مجوز و ضد ملی دیگر همکاری نخواهیم داشت

سیاست‌ها و برنامه‌های سازمان سینمایی در حوزه سینمای استان‌ها /از تلاش برای ایجاد معاونت سینمایی در استان ها و بسترسازی برای افزایش مخاطب تا تقویت نگاه ملی در سینما

«سینمای ملی» با بی‌اعتمادسازی مردم‌ تخریب می‌شود/ جریان‌شنایی رسالت اصلی روابط عمومی‌ها

تقدیر از برگزیدگان/ خزاعی: فجر به آغوش بچه‌های انقلاب بازگشت

معرفی هیات داوران بخش بین الملل فجر41

معرفی هیات داوران چهل و یکمین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر