دسته بندی:
۱۴۰۰/۶/۸ / ۱۲:۰۶
اشتراک گذاری پرینت

آمار مشارکت استان‌ها در سی و هشتمین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران اعلام شد

استان‌های تهران، اصفهان و خراسان رضوی در رده‌بندی آماری تعداد آثار ارسال شده به دبیرخانه سی و هشتمین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران در بخش ملی، رتبه‌های اول تا سوم را به خود اختصاص دادند.

به گزارش روابط عمومی انجمن سینمای جوانان ایران، تهران با 571 اثر، اصفهان با 126 اثر و خراسان رضوی با 108 اثر بیشترین تعداد آثار ارسالی به سی و هشتمین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران در بخش ملی را به خود اختصاص داده‌اند.

همچنین استان‌های خوزستان و فارس با 90 فیلم، آذربایجان شرقی با 64 اثر، گیلان با 58 فیلم، کردستان و لرستان با 50 اثر، مرکزی با 47 فیلم، مازندران و همدان با 44 اثر و کرمان با 43 فیلم در رده‌بندی چهارم تا دهم به لحاظ تعداد فیلم ‌ای ارسال شده به دبیرخانه جشنواره سی‌و‌هشتم قرار می‌گیرند.

همچنین استان‌های قم 41،اردبیل 36، بوشهر 34، یزد 34، البرز 33، کرمانشاه 30، زنجان 23، گلستان 22، سمنان 21، آذربایجان غربی 21، قزوین 20، ایلام 16، هرمزگان 14، سیستان و بلوچستان 14، خراسان جنوبی 9، خراسان شمالی 9، کهگیلویه و بویراحمد 8 و چهارمحال و بختیاری 5 فیلم به دبیرخانه سی و هشتمین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران ارسال کرده‌اند.

گفتنی است بر اساس آمار منتشر شده از سوی دبیرخانه جشنواره، مجموع آثار رسیده در بخش ملی تعداد ۱۷۷۵ فیلم کوتاه است که به نسبت چهار دوره گذشته این رویداد بیشترین تعداد آثار را به خود اختصاص داده است. این آمار به تفکیک تعداد ۱۱۶۵ فیلم داستانی، ۲۵۷ فیلم مستند، ۲۲۸ فیلم تجربی و ۱۲۵ فیلم پویانمایی را شامل می‌شود.

سی و‌هشتمین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران ۲۷ مهر تا ۲ آبان ۱۴۰۰ برگزار می‌شود.

شیوه برگزاری این رویداد، ترکیبی از شیوه آنلاین و نمایش حضوری آثار خواهد بود که درباره نمایش‌های حضوری بنابر مقتضیات و شرایط جامعه در ارتباط با میزان درگیری با بحران کرونا تصمیم‌گیری می‌شود و اجرای این بخش صرفا منوط به بهبود اوضاع خواهد بود.

لینک کوتاه
آمار مشارکت استان‌ها در سی و هشتمین جشنواره بین‌ال... https://cinemaorg.ir/n/3863b170
اخبار برگزیده

خزاعی: اعلام ۱۴ اقدام مهم در حوزه استان‌ها/ به عهدمان برای رشد سینما و توسعه عدالت فرهنگی پایبندیم

آغاز فصلی تازه/ نباید تفاهمنامه در سطح امضا و کاغذ باقی بمانند

امضای تفاهمنامه گسترش همکاری سینمایی میان ایران و ازبکستان

لزوم گسترش همکاری‌های سینمایی با اهتمام به مشترکات تاریخی، تمدنی و آئینی/ سفر محمد خزاعی به تاشکند

محمدمهدی اسماعیلی: همه دیدگاه‌ها و سلایق را به رسمیت می‌شناسیم/تنوع سلیقه موجب پایایی هنر و سینماست/همه عضو یک خانواده هستیم / محمد خزاعی: وظیفه سازمان سینمایی صیانت از سینماست/ با عوامل فیلم‌های بدون مجوز و ضد ملی دیگر همکاری نخواهیم داشت

سیاست‌ها و برنامه‌های سازمان سینمایی در حوزه سینمای استان‌ها /از تلاش برای ایجاد معاونت سینمایی در استان ها و بسترسازی برای افزایش مخاطب تا تقویت نگاه ملی در سینما

«سینمای ملی» با بی‌اعتمادسازی مردم‌ تخریب می‌شود/ جریان‌شنایی رسالت اصلی روابط عمومی‌ها

تقدیر از برگزیدگان/ خزاعی: فجر به آغوش بچه‌های انقلاب بازگشت

معرفی هیات داوران بخش بین الملل فجر41

معرفی هیات داوران چهل و یکمین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر