دسته بندی:
۱۳۹۹/۱۰/۷ / ۱۶:۲۵
اشتراک گذاری پرینت

صادق موسوی پاسخ داد:

سرانجامِ جشنواره فیلم کوتاه تهران چه می‌شود؟

دبیر سی‌وهفتمین جشنواره فیلم کوتاه تهران اعلام کرد: اگر امکان نمایش فیلم‌ها در سالن‌های سینما فراهم نشود، قطعاً در اسفندماه با پخش آنلاین فیلم‌ها جشنواره را به پایان خواهیم رساند.

دوره سی‌وهفتم جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران آبان‌ماه امسال به صورت مجازی برگزار شد، اما بخش اصلی آن که همان نمایش فیلم است به دلیل تعطیلی فعالیت سینماها و رضایت نداشتن جمعی از فیلمسازها برای پخش آنلاین به زمانی دیگر موکول شد. در آن زمان قرار بر این بود که همزمان با بازگشایی سینماها جشنواره به صورت محدود در چند سالن برگزار شود، اما با ادامه منع فعالیت مشاغل گروه ۳ و ۴ که سینماها هم جز آن‌ها می‌شوند هنوز بخش اصلی این جشنواره برگزار نشده است.

روز گذشته، ۶ دی‌ماه اعضای هیات داوران بخش فیلم‌های کوتاه جشنواره فیلم فجر امسال هم معرفی شدند و قرار است داوران این بخش آثار بخش رقابتی را در حوزه فیلم‌کوتاه ارزیابی کنند . حال سوال اینجاست که با برگزار نشدن جشنواره فیلم کوتاه چه آثاری از این جشنواره بررسی و داوری می‌شوند؟

در این باره سید صادق موسوی - دبیر جشنواره فیلم کوتاه تهران- به ایسنا گفت: ما آثار راه یافته را به جشنواره فجر داده‌ایم و داوری آن‌ها از بین آثار راه یافته به جشنواره فیلم کوتاه تهران انجام می‌شود چون به هر حال جشنواره ما هنوز برگزار نشده است.

او در پاسخ به اینکه تکلیف برگزاری جشنواره چه می‌شود؟ توضیح داد: منتظر هستیم و امیدواریم به زودی سینماها باز شوند تا بتوانیم جشنواره را هم به شکل فیزیکی و هم به شکل آنلاین برگزار کنیم. اگر این اتفاق نیفتد نهایتا تا پایان سال آن را به شکل آنلاین برگزار خواهیم کرد، یعنی اگر تا پایان سال جاری سینماها باز نشوند ما در اسفند ماه جشنواره را به شکل آنلاین برگزار می‌کنیم.

موسوی درباره اینکه آیا موانع برگزاری آنلاین برطرف شده است؟ گفت: یکسری از فیلمسازان در نامه‌نگاری‌هایی اعلام کردند که موافق پخش‌آنلاین‌ فیلم‌های خود نیستند. بنابراین چنین فیلم‌هایی از بخش نمایش آنلاین بیرون گذاشته می‌شوند و فقط توسط داورها دیده می‌شوند. به هر حال جشنواره متعلق به سال ۹۹ است و باید حتما در همین سال هم به پایان برسد.

وی اضافه کرد:‌ البته تمام امیدواری ما این است که در همین دی‌ماه سینماها باز شوند تا به شکل فیزیکی و آنلاین همزمان با هم جشنواره را برگزار کنیم. اگر چنین شرایطی فراهم شود فیلم‌هایی که موافق پخش آنلاین نیستند فقط در سالن‌ سینما نمایش داده می‌شوند.

او در پاسخ به اینکه بستر پخش آنلاین فیلم‌ها کجا خواهد بود؟ گفت: همچنان در حال مذاکره هستیم ولی قطعاً در یک پلتفرم اختصاصی نخواهد بود و چند پلتفرم‌ را برای نمایش فیلم‌ها در نظر داریم.


منبع: ایسنا

اخبار برگزیده

خزاعی: اعلام ۱۴ اقدام مهم در حوزه استان‌ها/ به عهدمان برای رشد سینما و توسعه عدالت فرهنگی پایبندیم

آغاز فصلی تازه/ نباید تفاهمنامه در سطح امضا و کاغذ باقی بمانند

امضای تفاهمنامه گسترش همکاری سینمایی میان ایران و ازبکستان

لزوم گسترش همکاری‌های سینمایی با اهتمام به مشترکات تاریخی، تمدنی و آئینی/ سفر محمد خزاعی به تاشکند

محمدمهدی اسماعیلی: همه دیدگاه‌ها و سلایق را به رسمیت می‌شناسیم/تنوع سلیقه موجب پایایی هنر و سینماست/همه عضو یک خانواده هستیم / محمد خزاعی: وظیفه سازمان سینمایی صیانت از سینماست/ با عوامل فیلم‌های بدون مجوز و ضد ملی دیگر همکاری نخواهیم داشت

سیاست‌ها و برنامه‌های سازمان سینمایی در حوزه سینمای استان‌ها /از تلاش برای ایجاد معاونت سینمایی در استان ها و بسترسازی برای افزایش مخاطب تا تقویت نگاه ملی در سینما

«سینمای ملی» با بی‌اعتمادسازی مردم‌ تخریب می‌شود/ جریان‌شنایی رسالت اصلی روابط عمومی‌ها

تقدیر از برگزیدگان/ خزاعی: فجر به آغوش بچه‌های انقلاب بازگشت

معرفی هیات داوران بخش بین الملل فجر41

معرفی هیات داوران چهل و یکمین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر