دسته بندی:
۱۴۰۱/۵/۵ / ۱۹:۳۷
اشتراک گذاری پرینت

بنیاد سینمایی فارابی در دهه اول محرم برگزار می‌کند:

«سینما تکیه» محفل عاشورایی سینمای ایران /نمایش 6 فیلم و پرده‌خوانی عاشورایی

بنیاد سینمایی فارابی در دهه اول محرم ویژه برنامه «سینما تکیه» محفل عاشورایی سینمای ایران را برگزار خواهد کرد.

به گزارش روابط عمومی بنیاد سینمایی فارابی، در ویژه برنامه «سینما تکیه» محفل عاشورایی سینمای ایران که به مناسبت دهه اول محرم و سوگواری سید و سالار شهیدان در بنیاد سینمایی فارابی برگزار خواهد شد، فیلم‌های داستانی و مستند «روز واقعه» به کارگردانی شهرام اسدی، «شب دهم» به کارگردانی جمال شورجه، «به خاطر هانیه» به کارگردانی کیومرث پوراحمد، «دست‌های خالی» به کارگردانی ابوالقاسم طالبی، «عصر روز دهم» به کارگردانی مجتبی راعی و مستندهای «اربعین» به کارگردانی ناصر تقوایی و «کربلا جغرافیایی یک تاریخ» به کارگردانی داریوش یاری به نمایش در خواهند آمد.

پرده‌خوانی، تحلیل فیلمنامه و نشانه‌شناسی عاشورا در سینمای ایران، تحلیل و بررسی فیلم‌های منتخب عاشورایی، تجلیل از خالقان آثار و انتقال تجربه سازندگان فیلم‌ها از جمله بخش‌های ویژه برنامه «سینماتکیه» است.

ویژه برنامه «سینما تکیه» از شنبه ۸ تا پنجشنبه ۱۳ مردادماه از ساعت 17 الی 20 در ساحتمان شماره یک بنیاد سینمایی فارابی واقع در خیابان جمهوری، خیابان سی‌تیر سالن زنده‌یاد عباس کیارستمی برگزار می‌شود.

لینک کوتاه
«سینما تکیه» محفل عاشورایی سینمای ایران /نمایش 6 ف... https://cinemaorg.ir/n/61fcc240
اخبار برگزیده

محمدمهدی اسماعیلی: همه دیدگاه‌ها و سلایق را به رسمیت می‌شناسیم/تنوع سلیقه موجب پایایی هنر و سینماست/همه عضو یک خانواده هستیم / محمد خزاعی: وظیفه سازمان سینمایی صیانت از سینماست/ با عوامل فیلم‌های بدون مجوز و ضد ملی دیگر همکاری نخواهیم داشت

سیاست‌ها و برنامه‌های سازمان سینمایی در حوزه سینمای استان‌ها /از تلاش برای ایجاد معاونت سینمایی در استان ها و بسترسازی برای افزایش مخاطب تا تقویت نگاه ملی در سینما

«سینمای ملی» با بی‌اعتمادسازی مردم‌ تخریب می‌شود/ جریان‌شنایی رسالت اصلی روابط عمومی‌ها

تقدیر از برگزیدگان/ خزاعی: فجر به آغوش بچه‌های انقلاب بازگشت

معرفی هیات داوران بخش بین الملل فجر41

معرفی هیات داوران چهل و یکمین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر

پورعرب: از عفو رهبری برای آزادی زندانیان سیاسی خوشحالم

سینما وامدار بزرگانی چون شماست

واکنش انصرافی‌ها، نمایشی است نه واقعی

شاهد شکل گیری افق‌های جدید فرهنگی در جهان هستیم