دسته بندی:
۱۴۰۲/۴/۲۱ / ۲۲:۰۱
اشتراک گذاری پرینت

داوران آثار بلند سینمایی و کوتاه داستانی بخش بین‌الملل جشنواره فیلم «حوا» معرفی شدند

آزیتا حاجیان، محمدحسین لطیفی، جرج شلهوب، گئورگی ژیتکوف و بائوئینگ شیشی فیلم‌های بلند و کوتاه داستانی راه‌یافته به بخش بین‌الملل نخستین جشنواره بین‌المللی فیلم «حوا» را داوری می‌کنند.

به گزارش روابط‌عمومی نخستین جشنواره بین‌المللی فیلم «حوا»، داوران فیلم‌های بلند و کوتاه داستانی راه‌یافته به بخش بین‌الملل نخستین جشنواره بین‌المللی فیلم «حوا» معرفی شدند.

بر این اساس آزیتا حاجیان، محمدحسین لطیفی، جرج شلهوب، گئورگی ژیتکوف و بائوئینگ شیشی پنج سینماگری هستند که آثار راه‌یافته به این بخش را داوری می‌کنند.

آزیتا حاجیان بازیگر باسابقه سینما، تئاتر و تلویزیون در ایران است که تجربه نقش‌آفرینی در فیلم‌هایی چون «خط فرضی»، «زیر سقف دودی»، «ماه در جنگل»، «لاله»، «کیمیا و خاک»، «تاکسی نارنجی»، «آدم برفی»، «روبان قرمز»، «دزد عروسک‌ها»، «محیا»، «دیوار» و «شمعی در باد» را در کارنامه سینمایی خود دارد. دریافت جایزه بهترین بازیگر نقش اول زن برای فیلم «روبان قرمز» در هفدهمین جشنواره فیلم فجر و نامزدی برای جایزه بهترین بازیگر نقش مکمل زن برای فیلم «خط فرضی» در سی و نهمین جشنواره فیلم فجر از افتخارات این هنرمند است.

محمدحسین لطیفی کارگردان، فیلمنامه‌نویس، تهیه‌کننده سینما و تلویزیون است که فیلم‌هایی شاخصی چون «سرعت»، «خوابگاه دختران»، «توفیق اجباری» «روز سوم» و «غریب»‌ را کارگردانی کرده است. او تجربه کارگردانی سریال‌های موفقی چون «سر دلبران»، «پادری»، «تنهایی لیلا»، «دودکش»، «نردبام آسمان»، «صاحبدلان»، «وفا»، «سفر سبز»، «همسایه‌ها» و «کت جادویی» را هم در کارنامه تلویزیونی خود دارد. کسب سیمرغ بلورین بهترین کارگردانی برای فیلم «روز سوم» در بیست و پنجمین دوره جشنواره فیلم فجر و نامزدی برای سیمرغ بهترین کارگردانی برای فیلم «غریب» در چهل‌ویکمین جشنواره فیلم فجر از افتخارات این کارگردان است.

جرج شلهوب بازیگر، تهیه‌کننده و کارگردان تئاتر، سینما و تلویزیون از کشور لبنان است که کارشناسی ارشد خود در رشته هنرهای دراماتیک را از دانشگاه هنر لبنان کسب کرده است. او بورسیه تحصیلی دانشگاه ایالتی بولینگ گرین، در رشته تهیه‌کنندگی و کارگردانی تلویزیونی را داشته و در موسسه فیلم آمریکایی AFI در هالیوود آموزش دیده است. این هنرمند بعد از بازگشت به کشور خود لبنان در سریال‌های تلویزیونی متعددی حضور داشت و به عنوان بازیگر و کارگردان آثاری همچون «شبح گذشته» و «زندانی بین انگشتان» را روانه آنتن کرده است.

گئورگی ژیتکوف تهیه‌کننده و فیلم‌نامه‌نویس اهل روسیه است که تحصیلات عالی خود در حوزه هنر و اقتصاد را در روسیه به سرانجام رسانده است. ریاست مرکز تهیه و تولید فیلم « K’Leva film»، کارشناسی در کمیته دومای دولتی در حوزه فیلم‌های کودکان، عضویت در هيأت مدیره سازمان منطقه‌ای مسکو و ریاست کمیته کارآفرینی در تولید فیلم، ویدئو، تئاتر و تبلیغات مسکو، از فعالیت‌های او بوده است.

بائوئینگ شیشی کارگردان، بازیگر، کارگردان اهل کشور مغولستان است که دو لیسانس خود را در حوزه بازیگری و فیلمسازی از آکادمی فیلم پکن دریافت کرده است. او در بیش از 60 فیلم نقش اصلی و نقش مکمل را ایفا کرده و همچنین به‌عنوان کارگردان صحنه‌های مبارزه در چین، منطقه خودمختار مغولستان داخلی و سایر کشورهای دیگر فعالیت داشته است. شیشی به عنوان کارگردان صحنه‌های رزمی در بیش از 20 فیلم از جمله «افسانه زلدا» اثر پیتر جکسون، «طلسم گرگ» اثر ژان ژاک آنو و «چنگیز خان» ساخته سرگئی بودوروف همکاری داشته است. او برای ساخت فیلم کوتاه « Harhuu» جوایزی همچون جایزه خروس طلایی بهترین فیلم کوتاه، جایزه بهترین فیلم کوتاه در جشنواره فیلم جوانان پکن و جایزه بهترین فیلم کوتاه در جشنواره فیلم دانشجویی کالج پکن را دریافت کرده است.

نخستین جشنواره بین‌المللی فیلم‌ «حوا» به همت بنیاد بین‌المللی گوهرشاد و به دبیری مهدیه سادات محور تا ۲۳ تیر ماه سال جاری در سطح کشور و از ۲۰ تا ۲۳ در تهران برگزار خواهد شد. این رویداد محوریت موضوع زنان و‌ خانواده را در دستور کار خود دارد و با همکاری مراکز و سازمان‌های فرهنگی مختلف فعالیت خود را دنبال می‌کند.

لینک کوتاه
داوران آثار بلند سینمایی و کوتاه داستانی بخش بین‌ا... https://cinemaorg.ir/n/64dbd424
اخبار برگزیده

خزاعی: اعلام ۱۴ اقدام مهم در حوزه استان‌ها/ به عهدمان برای رشد سینما و توسعه عدالت فرهنگی پایبندیم

آغاز فصلی تازه/ نباید تفاهمنامه در سطح امضا و کاغذ باقی بمانند

امضای تفاهمنامه گسترش همکاری سینمایی میان ایران و ازبکستان

لزوم گسترش همکاری‌های سینمایی با اهتمام به مشترکات تاریخی، تمدنی و آئینی/ سفر محمد خزاعی به تاشکند

محمدمهدی اسماعیلی: همه دیدگاه‌ها و سلایق را به رسمیت می‌شناسیم/تنوع سلیقه موجب پایایی هنر و سینماست/همه عضو یک خانواده هستیم / محمد خزاعی: وظیفه سازمان سینمایی صیانت از سینماست/ با عوامل فیلم‌های بدون مجوز و ضد ملی دیگر همکاری نخواهیم داشت

سیاست‌ها و برنامه‌های سازمان سینمایی در حوزه سینمای استان‌ها /از تلاش برای ایجاد معاونت سینمایی در استان ها و بسترسازی برای افزایش مخاطب تا تقویت نگاه ملی در سینما

«سینمای ملی» با بی‌اعتمادسازی مردم‌ تخریب می‌شود/ جریان‌شنایی رسالت اصلی روابط عمومی‌ها

تقدیر از برگزیدگان/ خزاعی: فجر به آغوش بچه‌های انقلاب بازگشت

معرفی هیات داوران بخش بین الملل فجر41

معرفی هیات داوران چهل و یکمین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر