دسته بندی:
۱۴۰۰/۳/۱۵ / ۱۱:۵۳
اشتراک گذاری پرینت

اسحاق خانزادی در جشنواره جهانی فجر مطرح کرد؛

سینماگران باید به حرفه خود احترام بگذارند

اسحاق خانزادی صداگذار باسابقه سینمای ایران با حضور در کاخ سی‌وهشتمین جشنواره جهانی فجر، نکاتی را درباره لزوم احترام فعالان صنوف مختلف سینما به حرفه و تخصص خود مطرح کرد.

به گزارش ستاد خبری سی‌وهشتمین جشنواره جهانی فیلم فجر، اسحاق خانزادی، صداگذار مطرح سینمای ایران که با فیلم سینمایی «گیج‌گاه» در بخش فیلم‌های ژانر معاصر سی‌و‌هشتمین جشنواره جهانی فیلم فجر حضور دارد، در گفت‌وگو با خبرنگار ستاد خبری جشنواره درباره این اثر و همکاری با عادل تبریزی اظهار داشت: من قبلاً در پروژه‌های دیگری با عادل تبریزی همکاری‌ داشتم. وقتی که فیلم «گیج‌گاه» را دیدم، واقعاً از آن خوشم آمد و هر آنچه را در توان داشتم، سعی کردم در فیلمش پیاده کنم.

او ادامه داد‌: این همکاری حاصل عشقی است که ما به جوان‌ها در سینما داریم و فکر می‌کنم نتیجه آن هم خوب شد. من تا به امروز ۱۳۰۹ فیلم در سینمای ایران کار کرده‌ام و با بزرگان سینمای ایران در بخش‌های مختلف همکاری داشته‌ام. این حوزه این‌طور نیست که هرکسی از راه رسید کار انجام دهد، شما باید یاد بگیرید و بعد وارد این حوزه شوید.

این صدابردار و صداگذار پیشکسوت سینما ادامه داد: اینکه یک نفر سر صحنه صدا بگیرد و شخص دیگری با تفکرات خودش صداگذاری کند، اشتباه است. هر شغلی در سینما، باید برای حرفه و کار خود احترام قائل باشد، باید کارشان را دوست داشته باشند. من سالی ۴۰ فیلم داشتم و هنوز هم مثل قبل کار می‌کنم. از فیلم‌های دور من، از «کوچه مردها» بگیرید تا امروز؛ آن‌زمان که بچه بودیم، چطور کار کردیم و امروز چطور کار می‌کنیم. ما برای کارمان ارزش قائل بودیم و هستیم.

خانزادی در پایان صحبت‌های خود گفت: خیلی‌ها نمی‌دانند، وقتی وارد سینما می‌شوید، باید از خیلی چیزها بگذرید. من این همه فیلم کار کرده‌ام، ذره‌ای در روحیه و رفتار و کردارم تغییر نداشته‌ام، با این حال نود درصد همکاران من در سینما حتی من را نمی‌شناسند، مخصوصاً سینماگران جدید.

سی‌و‌هشتمین جشنواره جهانی فیلم فجر، از ۵ تا ۱۲ خرداد ۱۴۰۰ به دبیری محمدمهدی عسگرپور نویسنده، کارگردان و تهیه‌کننده سینما در تهران برگزار شد.

برچسب
لینک کوتاه
سینماگران باید به حرفه خود احترام بگذارند https://cinemaorg.ir/n/71792aa0
اخبار برگزیده

خزاعی: اعلام ۱۴ اقدام مهم در حوزه استان‌ها/ به عهدمان برای رشد سینما و توسعه عدالت فرهنگی پایبندیم

آغاز فصلی تازه/ نباید تفاهمنامه در سطح امضا و کاغذ باقی بمانند

امضای تفاهمنامه گسترش همکاری سینمایی میان ایران و ازبکستان

لزوم گسترش همکاری‌های سینمایی با اهتمام به مشترکات تاریخی، تمدنی و آئینی/ سفر محمد خزاعی به تاشکند

محمدمهدی اسماعیلی: همه دیدگاه‌ها و سلایق را به رسمیت می‌شناسیم/تنوع سلیقه موجب پایایی هنر و سینماست/همه عضو یک خانواده هستیم / محمد خزاعی: وظیفه سازمان سینمایی صیانت از سینماست/ با عوامل فیلم‌های بدون مجوز و ضد ملی دیگر همکاری نخواهیم داشت

سیاست‌ها و برنامه‌های سازمان سینمایی در حوزه سینمای استان‌ها /از تلاش برای ایجاد معاونت سینمایی در استان ها و بسترسازی برای افزایش مخاطب تا تقویت نگاه ملی در سینما

«سینمای ملی» با بی‌اعتمادسازی مردم‌ تخریب می‌شود/ جریان‌شنایی رسالت اصلی روابط عمومی‌ها

تقدیر از برگزیدگان/ خزاعی: فجر به آغوش بچه‌های انقلاب بازگشت

معرفی هیات داوران بخش بین الملل فجر41

معرفی هیات داوران چهل و یکمین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر