دسته بندی:
۱۴۰۲/۶/۲۰ / ۱۵:۵۶
اشتراک گذاری پرینت

در دومین جلسه شورای عالی سینما در دولت سیزدهم صورت گرفت:

لزوم توجه به ارتقای سطح معیشت سینماگران و اختصاص ۲۰۰۰ واحد مسکونی به اهالی سینما/ تصویب طرح احداث شهرک سینمایی دیجیتال و بنیاد ملی پویانمایی/ مخبر: سینما مهمترین ابزار برای تبیین و اشاعه تمدن و فرهنگ ایرانی ـ اسلامی است/ تاکید بر تهیه پیوست سیاست گذاری در کنار اجرای طرح های سخت افزاری صنعت سینما

در دومین جلسه شورای عالی سینما در دولت سیزدهم برگزار شد و پس از پیگیری و بررسی اقدامات انجام شده در خصوص مصوبات اولین جلسه این شورا، در خصوص طرح ها و مصوباتی در راستای پیشرفت و توسعه سینمای کشور بحث و تصمیم‌گیری انجام شد.

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی سازمان سینمایی، دومین جلسه شورای عالی سینما در دولت سیزدهم، به ریاست محمد مخبر معاون اول رئیس جمهور با حضور وزرای فرهنگ و ارشاد اسلامی و آموزش و پرورش، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی، رئیس سازمان سینمایی، رئیس فرهنگستان هنر و اعضای حقیقی شورای عالی سینما، صبح امروز (دوشنبه) برگزار شد.

محمد مخبر با تاکید بر ضرورت توجه به ابعاد سیاست گذاری و نرم افزاری در این حوزه، گفت: یکی از وظایف مهم شورای عالی سینما پیش بینی و فراهم نمودن بعد سخت افزاری، تهیه تجهیزات روز دنیا، ساخت شهرک‌های سینمایی و دیجیتالی است اما ضرورت دارد در کنار این اقدامات یک پیوست نرم افزاری و سیاست‌گذاری نیز دیده شود.

معاون اول رئیس جمهور با اشاره به نفوذ و تاثیر بالای محصولات سینمایی و نمایشی برای تبیین مسائل مختلف در کشور در بین آحاد جامعه، افزود: سینما مهمترین ابزار برای اشاعه و صدور تمدن و فرهنگ ایرانی ـ اسلامی در داخل و در سطح منطقه و جهان است.

مخبر خاطر نشان کرد: شورای عالی سینما باید به محل تدوین جریان عملیاتی تبیین و ترویج تمدن اسلامی، آرمان های جمهوری اسلامی و فرهنگ ایرانی ـ اسلامی تبدیل شود و سینما مهمترین ابزار و مولفه جدی برای حفاظت و اشاعه فرهنگ است.

معاون اول رئيس جمهور با اشاره به جایگاه و نقش شورای عالی سینما در جهت دهی و ایجاد امکانات سخت افزاری و نرم افزاری برای پیشرفت و توسعه اقتصاد سینمای کشور تاکید کرد: دبیرخانه شورای عالی سینما موظف است افق پنج ساله این شورا را هر چه سریعتر تهیه و تدوین نماید و بخش اعظم فعالیت های این دبیرخانه باید مختص به تدوین سیاست های سینمایی و هنری کشور باشد.

وی افزود: برگزاری، پیگیری مصوبات، تعیین محتوای جلسات شورای عالی سینما در بین سایر شوراها و نهادهای فرهنگی اهمیتی اساسی دارد که باید تمامی اعضا برای برگزاری منظم جلسات حساسیت ویژه ای داشته باشند.

معاون اول رئیس جمهور همچنین با تبریک روز ملی سینما به تمامی سینماگران و هنرمندان این عرصه، از اقدامات شورای عالی سینما در دولت سیزدهم در راستای برنامه ریزی برای ساخت سینماهای جدید، ورود تجهیزات و امکانات سینمایی روز دنیا، حمایت مالی، معیشتی و مسکن سینماگران و توسعه اقتصاد سینما قدردانی و تاکید کرد این رویه باید با کیفیت و کمیت بهتر و بیشتری ادامه یابد.

وی با بیان اینکه باید هماهنگی و همکاری وزارتخانه های آموزش و پرورش و فرهنگ و ارشاد اسلامی برای ساخت فیلم های مختص کودک و نوجوان و تعیین محتوای مناسب با سنین آنان افزایش یابد، اظهار داشت: سینمای کودک هم در بعد رونق اقتصاد سینما و همچنین نقش و نفوذ آثار سینمایی در تربیت کودکان حائز اهمیت اساسی است که باید پیشنهادات ساخت فیلم های سینمایی ویژه دانش آموزان و کودکان در شورای عالی آموزش و پرورش و دولت مطرح و مصوب شود.

مخبر همچنین بر تقویت جریان سینمایی در استان ها و بهره گیری از نخبگان هنری و فرهنگی به ویژه در شهرستان های محروم کشور تاکید کرد.

معاون اول رئیس جمهور از شورای عالی سینما خواست تا با برنامه ریزی دقیق و هماهنگی با دستگاه های ذیربط به ویژه وزارت خارجه زمینه را برای صادرات آثار سینمایی ایران در حوزه کشورهای همسایه و منطقه و همچنین تولید آثار مشترک سینمایی و هنری با کشورهای حوزه تمدن اسلامی و ادبیات مقاومت فراهم نماید.

در این جلسه اقدامات انجام شده و پیگیری مصوبات اولین جلسه شورای عالی سینما از جمله روند تدوین طرح حقوق معنوی مخاطبان سینمای ایران، طرح کمک به تجهیز و روزآمد سازی ۱۰۰ شعبه و نمایندگی دفتر انجمن سینمای جوانان در سراسر کشور، حمایت از سینماگران فاقد مسکن با اختصاص ۲۰۰۰ واحد مسکونی و اختصاص اعتبارات لازم برای تولید مشترک فیلم با کشورهای حوزه تمدنی و محور مقاومت ارائه شد.

در ادامه این جلسه نیز چندین مصوبه در راستای توسعه اقتصاد و بازار سینمای کشور از جمله طرح تخصیص بنیاد ملی پویانمایی و تقویت صنعت پویانمایی کشور مطرح و ایجاد ساختار این بنیاد به تصویب رسید.

ورود مواد اولیه تجهیزات و فناوری های تخصصی صنعت سینما که امکان تولید در داخل ندارند، اختصاص اعتبار برای طرح سینما کارت به کارکنان و بازنشستگان دستگاه ها و وزارتخانه های دولتی و طرح اکران صبحگاهی فیلم های سینمایی برای دانش آموزان از جمله طرح هایی بود که در این جلسه مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

از دیگر مصوبات این جلسه می توان به امکان برگزاری جشنواره ای منطقه ای فیلم خزر، احداث شهرک سینمایی دیجیتال بر مبنای استودیو های دیجیتال تولید فیلم و زمینه سازی برای برخورداری طرح های مهم سینمایی از منابع و تسهیلات ارزان قیمت بانکی و طرح حمایت از سینماگران استان ها اشاره کرد.

همچنین درخصوص اصلاح نحوه اخذ مالیات از هنرمندان پیشنهاداتی مطرح و مقرر شد وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی طرح پیشنهادی در این زمینه را تهیه کند.


لینک کوتاه
لزوم توجه به ارتقای سطح معیشت سینماگران و اختصاص ۲... https://cinemaorg.ir/n/cb7e2ba6
اخبار برگزیده

خزاعی: اعلام ۱۴ اقدام مهم در حوزه استان‌ها/ به عهدمان برای رشد سینما و توسعه عدالت فرهنگی پایبندیم

آغاز فصلی تازه/ نباید تفاهمنامه در سطح امضا و کاغذ باقی بمانند

امضای تفاهمنامه گسترش همکاری سینمایی میان ایران و ازبکستان

لزوم گسترش همکاری‌های سینمایی با اهتمام به مشترکات تاریخی، تمدنی و آئینی/ سفر محمد خزاعی به تاشکند

محمدمهدی اسماعیلی: همه دیدگاه‌ها و سلایق را به رسمیت می‌شناسیم/تنوع سلیقه موجب پایایی هنر و سینماست/همه عضو یک خانواده هستیم / محمد خزاعی: وظیفه سازمان سینمایی صیانت از سینماست/ با عوامل فیلم‌های بدون مجوز و ضد ملی دیگر همکاری نخواهیم داشت

سیاست‌ها و برنامه‌های سازمان سینمایی در حوزه سینمای استان‌ها /از تلاش برای ایجاد معاونت سینمایی در استان ها و بسترسازی برای افزایش مخاطب تا تقویت نگاه ملی در سینما

«سینمای ملی» با بی‌اعتمادسازی مردم‌ تخریب می‌شود/ جریان‌شنایی رسالت اصلی روابط عمومی‌ها

تقدیر از برگزیدگان/ خزاعی: فجر به آغوش بچه‌های انقلاب بازگشت

معرفی هیات داوران بخش بین الملل فجر41

معرفی هیات داوران چهل و یکمین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر