دسته بندی:
۱۴۰۰/۱۱/۳۰ / ۰۷:۵۶
اشتراک گذاری پرینت

جوسازی و گزارش غلط به بزرگان علیه جشنواره چهلم به نفع کیست؟


چهلمین جشنواره فیلم فجر هفته گذشته با برپایی اختتامیه و اهدای جوایز به آثار منتخب به پایان رسید. اما همچنان صحبت از حواشی آن نقل دهان اقشار مختلف جامعه است‌. صحبت‌هایی که اغلب به جریان‌های خلاقی و اسلامی معطوف است. در وهله نخست برای پاسخ به این حواشی می‌توان به آثاری که در روز اختتامیه و تجلی‌ اراده ملی مورد تشویق و تکریم قرار گرفتند اشاره کنیم.

آثاری همچون «موقعیت مهدی»، «دسته دختران»، «ضد» و «هناس» در پرتو ارزش‌های ملی، میهنی و انقلابی ساخته ساخته شده و توسط جشنواره فجر شناخته شده‌اند. آثاری که کاملا در خصوص صیانت از ارزش‌های انقلابی و اخلاق انسانی دارای مضامین بسیاری هستند.

در گام بعدی انتخاب و حضور چنین آثاری در این ضیافت خود باعث و بانی اخلاق‌گرایی و ملی‌گرایی در پرتو موازین شرعی است.

بنابراین اغلب آثار جشنواره که مهم‌ترین دارایی این رویداد هستند، زیر سایه ماهیت اصلی انقلاب قرار می‌گیرند و با پیکره سینما به انسان‌گرایی و انعکاس ایمان و عمل دست می‌زنند‌.

ورای محتوای آثار آنچه در چهلمین جشنواره فجر قابل توجه است، وجود فضایی انقلابی، پاک و نزدیک به شئون اخلاقی و شرعی است. فضایی که منطبق بر شیوه‌نامه‌های دبیرخانه جشنواره بوده و عملا از هیچ تلاشی برای برقراری آن تا پایان جشنواره دریغ نکرده است.

بنابراین آنچه در کارنامه این رویداد قابل رویت است، یکه‌تازی در توجه به اخلاق، ایمان و خانواده نسبت به سال‌های پیشین است.
در نتیجه آنچه در داخل سالن و بیرون از سالن‌های نمایش حاضر بود، رنگ و بوی انقلابی اسلامی و اخلاقی در مسیر بلوغ خویش بود اما آنچه عده‌ای بی محابا علیه جشنواره انقلابی آغاز کرده‌اند و ارائه گزارش‌های جهت‌دار به بزرگان، نفعی برای فرهنگ کشور و عدالتی که دولت جدید در پی تحقق آن است، نخواهد داشت، چرا که از اصل، کوفتن بر طبل بی‌انصافی و بی‌عدالتی است.

منبع: خبرگزاری میزان

لینک کوتاه
جوسازی و گزارش غلط به بزرگان علیه جشنواره چهلم به... https://cinemaorg.ir/n/d116f5ef
اخبار برگزیده

خزاعی: اعلام ۱۴ اقدام مهم در حوزه استان‌ها/ به عهدمان برای رشد سینما و توسعه عدالت فرهنگی پایبندیم

آغاز فصلی تازه/ نباید تفاهمنامه در سطح امضا و کاغذ باقی بمانند

امضای تفاهمنامه گسترش همکاری سینمایی میان ایران و ازبکستان

لزوم گسترش همکاری‌های سینمایی با اهتمام به مشترکات تاریخی، تمدنی و آئینی/ سفر محمد خزاعی به تاشکند

محمدمهدی اسماعیلی: همه دیدگاه‌ها و سلایق را به رسمیت می‌شناسیم/تنوع سلیقه موجب پایایی هنر و سینماست/همه عضو یک خانواده هستیم / محمد خزاعی: وظیفه سازمان سینمایی صیانت از سینماست/ با عوامل فیلم‌های بدون مجوز و ضد ملی دیگر همکاری نخواهیم داشت

سیاست‌ها و برنامه‌های سازمان سینمایی در حوزه سینمای استان‌ها /از تلاش برای ایجاد معاونت سینمایی در استان ها و بسترسازی برای افزایش مخاطب تا تقویت نگاه ملی در سینما

«سینمای ملی» با بی‌اعتمادسازی مردم‌ تخریب می‌شود/ جریان‌شنایی رسالت اصلی روابط عمومی‌ها

تقدیر از برگزیدگان/ خزاعی: فجر به آغوش بچه‌های انقلاب بازگشت

معرفی هیات داوران بخش بین الملل فجر41

معرفی هیات داوران چهل و یکمین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر